Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Védőnőhöz babakocsi nélkül?

Védőnőhöz babakocsi nélkül?

Figyelt kérdés

Ma voltunk először a védőnőnél.

2 utcányira van, 10 perc gxalog/babakocsival.

Betoltam a váróba a babakocsit, ami alaphangon egy 25m2, és senki nem várt ott. Majd a védőnő kiakadt, oda nem szabad a babakocsit bevinni. A tanácsadó elött az utcán igazából hagyjam kint.

Egy elég drága babakocsink van. Emellett ebben van a kistáska, valtasruha, minden. Most hagyjak ott mindent, vagy mibt a málhás szamár cipekedjek be a gyerekkel?! Nagyon felháborító.

Ha kocsival mennénk, a hordozót sem vihetném be.

Nalatok hogy van ez? Vagy valami tipp rá/ellene?

(Hordozni nem fogom a gyereket, ilyet kérlek ne is írjatok)

2022. máj. 12. 14:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy elfelejtettem a, kérdésre válaszolni, nálunk úgy van Hogy a bejarat után közvetlenül van, egy kis l alakú előtér oda tolható a kocsi és magaba a, vároba ami onnan 2 lépés meg kézben viszem be a gyereket. A cuccom nekem egy zacsiban van ahol a textilpelus, pelenka, torlokendo, mivel csak tárcát és mobilt viszek, így az is beviszem hiszen mindig kell a, pelus a meres utáni cserehez.
2022. máj. 12. 16:13
 22/31 anonim ***** válasza:
40%

"De majd késöbby par honap mulva egy 10 kilós, vagy afeletti gyereket is cipelgessek?"

Aki autóval megy, az is becipeli a gyereket. Akkor te sehová nem fogsz menni a gyerekkel, ahová nem lehet babakocsival bemenni? 3 hónapos gyerekkel egyedül elutaztam Olaszországba repülővel, úgy hogy bőrönd és kézitáska is volt nálam. Neked meg gondolom 10 métert kell sétálnod a gyerekkel a kezedben.

2022. máj. 12. 16:14
 23/31 anonim ***** válasza:
36%

nem csak a védőnő a hülye, a kérdező se piskóta 😆🙄😳

igazi kifogás queen, semmi se megoldás csak amit ő annak gondol. 😂

2022. máj. 12. 16:15
 24/31 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy nevetséges, hogy a buszokat akadálymentessé teszik, hogy babakocsival föl lehessen szállni, de ahova direkt a baba miatt kéne menni, oda meg nem viheted be a babakocsit.

Szerintem tegyél panaszt a megyei kormányhivatal népegészségügyi főosztályán (volt ÁNTSZ, ők felügyelik hatóságilag a védőnőket). Majd föntről rászólnak, hogy nem ő fújja a passzátszelet, és visszavesz magából.

2022. máj. 12. 16:16
 25/31 anonim ***** válasza:
2%
24. lol. úgy lesöprik az ilyesmi panaszt, mint a huzat. 😂
2022. máj. 12. 16:18
 26/31 anonim ***** válasza:
41%
Azt még meg is értem, hogy valaki nem akarja a drága babakocsit az utcán hagyni (bár erre is van megoldás), de hogy a saját gyerekét és egy táskát nem hajlandó pár métert cipelni. Mi nagyon sokat túrázunk, és mindig találkozunk kisgyerekesekkel, akik 2-3 gyerekkel jönnek túrázni, hátizsákokkal, és a legkisebb az egyik szülőre kötve. Én nagyon sajnálom azokat, akik ilyen kicsi dolgokon fennakadnak, hogy kézben kell a gyereket bevinni egy épületbe. Mi utazgattunk, élveztük az életet gyerek mellett is, megoldottunk minden kihívást, volt, hogy 4 hét év alatti gyerekkel voltunk nyaralni olyan helyen, ahol szinte nomád körülmények voltak, és nagyon jó éreztük magunkat.
2022. máj. 12. 18:18
 27/31 anonim ***** válasza:
16%
Ne menj oda. A védőnőnek kell menni a családhoz. Soha nem vittem én a gyereket a védőnőhöz.
2022. máj. 12. 19:00
 28/31 anonim ***** válasza:
85%
Többek között emiatt “imádom” a védőnőt. Meggyőződésem, hogy külön modulban tanulják a főiskolán, hogyan kell minél nagyobb s*ggnek lenni, tisztelet a minimális kivételnek:
2022. máj. 12. 19:31
 29/31 anonim ***** válasza:
31%
szerintem pedig annak is megvan az oka, hogy ilyen egyesekkel a védőnő
2022. máj. 12. 19:33
 30/31 anonim ***** válasza:
89%
Ha van elég hely, nem igazán értem, miért nem lehet bevinni a babakocsit. Azt meg főleg, hogy a hordozót sem. Egy pici babát nem is biztonságos kézben vinni, még az is hordozóval viszi be, aki autóval megy. Ez inkább úgy tűnik, hogy a védőnő kötözködése. Azt nem értem, őt miért zavarja.
2022. máj. 12. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!