Védőnőhöz babakocsi nélkül?
Ma voltunk először a védőnőnél.
2 utcányira van, 10 perc gxalog/babakocsival.
Betoltam a váróba a babakocsit, ami alaphangon egy 25m2, és senki nem várt ott. Majd a védőnő kiakadt, oda nem szabad a babakocsit bevinni. A tanácsadó elött az utcán igazából hagyjam kint.
Egy elég drága babakocsink van. Emellett ebben van a kistáska, valtasruha, minden. Most hagyjak ott mindent, vagy mibt a málhás szamár cipekedjek be a gyerekkel?! Nagyon felháborító.
Ha kocsival mennénk, a hordozót sem vihetném be.
Nalatok hogy van ez? Vagy valami tipp rá/ellene?
(Hordozni nem fogom a gyereket, ilyet kérlek ne is írjatok)
"De majd késöbby par honap mulva egy 10 kilós, vagy afeletti gyereket is cipelgessek?"
Aki autóval megy, az is becipeli a gyereket. Akkor te sehová nem fogsz menni a gyerekkel, ahová nem lehet babakocsival bemenni? 3 hónapos gyerekkel egyedül elutaztam Olaszországba repülővel, úgy hogy bőrönd és kézitáska is volt nálam. Neked meg gondolom 10 métert kell sétálnod a gyerekkel a kezedben.
nem csak a védőnő a hülye, a kérdező se piskóta 😆🙄😳
igazi kifogás queen, semmi se megoldás csak amit ő annak gondol. 😂
Amúgy nevetséges, hogy a buszokat akadálymentessé teszik, hogy babakocsival föl lehessen szállni, de ahova direkt a baba miatt kéne menni, oda meg nem viheted be a babakocsit.
Szerintem tegyél panaszt a megyei kormányhivatal népegészségügyi főosztályán (volt ÁNTSZ, ők felügyelik hatóságilag a védőnőket). Majd föntről rászólnak, hogy nem ő fújja a passzátszelet, és visszavesz magából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!