Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Védőnőhöz babakocsi nélkül?

Védőnőhöz babakocsi nélkül?

Figyelt kérdés

Ma voltunk először a védőnőnél.

2 utcányira van, 10 perc gxalog/babakocsival.

Betoltam a váróba a babakocsit, ami alaphangon egy 25m2, és senki nem várt ott. Majd a védőnő kiakadt, oda nem szabad a babakocsit bevinni. A tanácsadó elött az utcán igazából hagyjam kint.

Egy elég drága babakocsink van. Emellett ebben van a kistáska, valtasruha, minden. Most hagyjak ott mindent, vagy mibt a málhás szamár cipekedjek be a gyerekkel?! Nagyon felháborító.

Ha kocsival mennénk, a hordozót sem vihetném be.

Nalatok hogy van ez? Vagy valami tipp rá/ellene?

(Hordozni nem fogom a gyereket, ilyet kérlek ne is írjatok)

2022. máj. 12. 14:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
90%
Miért ne lehetne a váróba bevinni a babakocsit? Mennyi idős a gyermek? Soha sehonnan nem küldtek még ki babakocsival....
2022. máj. 12. 14:55
 2/31 anonim ***** válasza:
85%
Imádom, hogy nálunk nincs ilyen hülyeség, hogy támadó...izé védőnő. Én amúgy letojnám. Bevinném a gyereket továbbra is babakocsival. Vagy aláíratnék egy papírt a védőnővel, hogy ha ellopják a babakocsit, megtéríti nekem a kárt.
2022. máj. 12. 14:55
 3/31 A kérdező kommentje:

1 hetes a babánk.

Fiam (3 éves) még másik védönőhöz járt. Oda simán be lehetett vinni.

2022. máj. 12. 15:00
 4/31 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk van egy külső és egy belső váró. A külsőbe simán be lehet tolni a kocsit. Mondjuk onnan több rendelő is nyílik, nekem ott sem életbiztosítás, de egy fokkal jobb, minthogy hagyjam az utcán. A belső váróban viszont sajnos tényleg korlátozza a mozgást, ha nem összecsukva van, így valahol megértem, hogy oda nem lehet bevinni. Ha már ketten vagyunk két babakocsival, akkor konkrétan nem lehet elférni.

A hordozót szoktam rátenni a kocsira ilyenkor és hordozóstól viszem be a kislányom, hátha a váz önmagában nem hoz lázba senkit, a pelenkázó táskát beviszem magammal, más semmi nincs a vázon, alsó tárolóban ilyenkor. Nagyjából így oldjuk meg. A hordozó nem zavarja a védőnőt, abból szoktam kihámozni már bent nála. De a belső váróban a pelenkázón is simán fent lehet hagyni, csak annyi a kérés, hogy ne legyen nagyon koszos az alja.

2022. máj. 12. 15:03
 5/31 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk is kint maradnak a kocsik, mert kicsi és hosszúkás a váró és útban vannak ha bent vannak. Ráadásul a totyogók a földön csúsznak másznak.

Van aki beviszi, de az átlag kint hagyja. De mi kis település vagyunk, szóval nem félek a tolvajoktól. Mivel nincs előtér, hanem egyből a kicsi váróba érkezel, nekem sem kényelmes látvány ha ott vannak a kocsik.

Szóval igen, a táskát magamhoz veszem, a gyereket is. Amíg kicsi volt, a pelenkázóra tettem a fiam és úgy vártunk. Most már nagyobb, a szőnyegen játszik.

Én láttam már lekötött babakocsit, ha nagyon félted, vegyél egy erősebb bicikli láncot és keress helyet kikötni.

2022. máj. 12. 15:04
 6/31 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy nem kéne petíciót indítani, hogy szüntessék már meg ezt az egész védőnői hülyeséget? Igazából semmi hasznuk, csak plusz stressz mindenkinek.

Kérdező, lehet, hogy benyögtem volna, hogy semmi baj, majd visszajövünk, ha megtanult járni a gyerek. Viszontlátásra.

2022. máj. 12. 15:04
 7/31 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk is egy utcáról nyíló folyosón lehetett hagyni, aminek sokszor kitámasztva az ajtaja, tehát ha onnan még a váróba meg onnan a rendelőbe mentünk (egyben volt az egészséges rendeléssel), akkor nem láttam rá. Közben meg nagybetűkkel kiírva, hogy semmi semmi felelősséget nem vállalnak... Egyébként ha ilyen közel van, egyszerűbb, ha ölben viszed, cuccok meg hátizsákban (én így csináltam).
2022. máj. 12. 15:08
 8/31 anonim ***** válasza:
88%
Kedves 6, Amíg terhes voltam, egy nagyon szuper védőnőm volt, de ő maga is terhes lett. Így lett egy másik, aki viszont borzasztó. Amikor bejelentkezik, hogy jön, vagy nekünk kell hozzá menni, egy napig stresszelek, hogy mibe fog már megint belekötni. Érdemben nem segít, csak kötekszik.
2022. máj. 12. 15:10
 9/31 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk is be lehet tolni a babakocsit a váróba. Rámpa is van. Nem is értem a te védőnődet 0.o A kezelőbe természetesen nem tolom be, ahol esetleg másznak a babák, de a váró pont ezért van.
2022. máj. 12. 15:13
 10/31 anonim ***** válasza:
91%

Váró függő! Az előző hely nekünk is olyan volt, mint egy orvosi retro váró, kismotorral is lehetett érkezni, de a mostani olyan mint egy lakás... Nálunk emiatt nem lehet bevinni.. Nem értem miért pontoztok le. Válaszoltam. Ha nem engedik be, akkor van más megoldás is.

Ha a ti várótok nagy és csempézett akkor viszont nincs miért kint tartani a babakocsit.

2022. máj. 12. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!