Védőnőhöz babakocsi nélkül?
Ma voltunk először a védőnőnél.
2 utcányira van, 10 perc gxalog/babakocsival.
Betoltam a váróba a babakocsit, ami alaphangon egy 25m2, és senki nem várt ott. Majd a védőnő kiakadt, oda nem szabad a babakocsit bevinni. A tanácsadó elött az utcán igazából hagyjam kint.
Egy elég drága babakocsink van. Emellett ebben van a kistáska, valtasruha, minden. Most hagyjak ott mindent, vagy mibt a málhás szamár cipekedjek be a gyerekkel?! Nagyon felháborító.
Ha kocsival mennénk, a hordozót sem vihetném be.
Nalatok hogy van ez? Vagy valami tipp rá/ellene?
(Hordozni nem fogom a gyereket, ilyet kérlek ne is írjatok)
Itt nagyon nagy a váró. Mivel kevés a gyerek a környeken, szinte mindig üres.
Járólap, feher falak, 3db szék és 2 pelenkázó. Ennyi.
Szóval simán elferne még 10 babakocsi is benn.
Annyi, hogy max fel kell mosni ha sar van de gondolom takarítanak. Szoval fizikai akadálya nincs.
Most oké, átcipelem kezbe a 4kg-ját. De majd késöbby par honap mulva egy 10 kilós, vagy afeletti gyereket is cipelgessek? 🤦♀️
Nálunk be lehet tolni a városba simán.
A régi rendelőbe nem lehetett, mert alapból nagyon szűk volt, ha bent lett volna 1-2 babakocsi, senki sem fért volna el normálisan. Viszont az a rendelő egy épület hátsó részében volt, így az utcától teljesen el volt szeparálva, és a bejárat előtt nyugodtan ott lehetett hagyni. (A védőnő biciklije mellett, amit ő se tudott lelakatolni sem)
(6os, vannak nagyon jó védőnők is, akik tényleg sok segítséget nyújtanak. Én örülök, hogy van, és a miénk nagyon segítőkész.)
Mint írtam, hordozóban sem szabad bevinni a vároba sem...
És mint irtam, hordozni sem akarok...
A ti védőnőtök h..lye.
Nekünk emeleten van a gyerekorvosi rendelő és mellette a védőnő szobája. És még lift is van ezért az egyetlen szintért, hogy könnyedén fel lehessen jutni babakocsival. Na, ezt kéne megmutatni a védőnőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!