Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Védőnőhöz babakocsi nélkül?

Védőnőhöz babakocsi nélkül?

Figyelt kérdés

Ma voltunk először a védőnőnél.

2 utcányira van, 10 perc gxalog/babakocsival.

Betoltam a váróba a babakocsit, ami alaphangon egy 25m2, és senki nem várt ott. Majd a védőnő kiakadt, oda nem szabad a babakocsit bevinni. A tanácsadó elött az utcán igazából hagyjam kint.

Egy elég drága babakocsink van. Emellett ebben van a kistáska, valtasruha, minden. Most hagyjak ott mindent, vagy mibt a málhás szamár cipekedjek be a gyerekkel?! Nagyon felháborító.

Ha kocsival mennénk, a hordozót sem vihetném be.

Nalatok hogy van ez? Vagy valami tipp rá/ellene?

(Hordozni nem fogom a gyereket, ilyet kérlek ne is írjatok)

2022. máj. 12. 14:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk sem lehetett bevinni, mert nem fértünk volna el, ha 3-4 anyuka egyszerre beviszi. Két rendelő közötti folyosón lehetett hagyni. Nagyon jó védőnőnk volt, de ettől még fizikailag képtelenség lett volna a váróban babakocsikkal mozogni.
2022. máj. 12. 15:20
 12/31 A kérdező kommentje:

Itt nagyon nagy a váró. Mivel kevés a gyerek a környeken, szinte mindig üres.

Járólap, feher falak, 3db szék és 2 pelenkázó. Ennyi.

Szóval simán elferne még 10 babakocsi is benn.

Annyi, hogy max fel kell mosni ha sar van de gondolom takarítanak. Szoval fizikai akadálya nincs.

Most oké, átcipelem kezbe a 4kg-ját. De majd késöbby par honap mulva egy 10 kilós, vagy afeletti gyereket is cipelgessek? 🤦‍♀️

2022. máj. 12. 15:22
 13/31 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk be lehet tolni a városba simán.

A régi rendelőbe nem lehetett, mert alapból nagyon szűk volt, ha bent lett volna 1-2 babakocsi, senki sem fért volna el normálisan. Viszont az a rendelő egy épület hátsó részében volt, így az utcától teljesen el volt szeparálva, és a bejárat előtt nyugodtan ott lehetett hagyni. (A védőnő biciklije mellett, amit ő se tudott lelakatolni sem)

(6os, vannak nagyon jó védőnők is, akik tényleg sok segítséget nyújtanak. Én örülök, hogy van, és a miénk nagyon segítőkész.)

2022. máj. 12. 15:23
 14/31 anonim ***** válasza:
77%
#8 Na ez az, hogy rengeteg anyától hallottam már ugyanezt, hogy tiszta stressz a védőnő látogatás, mert érdemben nem segít, hanem kötekedik. Akkor mire jó ez az egész? Oda úgysem mernek bemenni, ahol igazán szükség lenne rájuk, vagy ha be is mennek, nemigen tudnak mit csinálni. Ahol meg rendben van minden, ott meg elkezdenek a kákán is csomót keresni.
2022. máj. 12. 15:26
 15/31 anonim ***** válasza:
(#Váróba, nem városba. Bocsi. 13 voltam)
2022. máj. 12. 15:35
 16/31 anonim ***** válasza:
77%
Az én vedonom is katasztrófa ráadásul kullancs, állandóan hívogat a semmiért. Alig várom hogy jövő héten betoltse a fiam a 6 hetes kort és ne kelljen hetente menni.
2022. máj. 12. 15:43
 17/31 anonim ***** válasza:
23%
Felkötöd magadra amíg nem tud jarni, kis hátitáakába bepakolod ami szükséges arra a fél órára és kész, meg is van oldva :)
2022. máj. 12. 15:43
 18/31 anonim ***** válasza:
44%
nálunk a dokinál kell kint hagyni. nekem ebből sosem volt problémám. ha meg közel van, akkor vidd kézben, a hordozóban.
2022. máj. 12. 16:07
 19/31 A kérdező kommentje:

Mint írtam, hordozóban sem szabad bevinni a vároba sem...

És mint irtam, hordozni sem akarok...

2022. máj. 12. 16:09
 20/31 anonim ***** válasza:
68%

A ti védőnőtök h..lye.

Nekünk emeleten van a gyerekorvosi rendelő és mellette a védőnő szobája. És még lift is van ezért az egyetlen szintért, hogy könnyedén fel lehessen jutni babakocsival. Na, ezt kéne megmutatni a védőnőtöknek!

2022. máj. 12. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!