Mennyiért vettetek babakocsit és milyen márka? Milyen színben? Fiatok vagy lányotok van? Használtan vagy újonnan?
15 ezerért használtan. A markát nem tudom
Nem ilyen 3in1, hanem ha az elejére az egyik hozzávalót teszem fel akkor mózes, ha kicserélem a másikra, akkor sport. Nem tudom hogy nevezik. Fekete.
Fiunkkal 1 évig használtuk csak.
Most lányunk lesz, örökli.
Én személy szerint sokkal többet nem is szántam rá, mert a környezetünkben minden baba ordított a babakocsiban, ezert nem vettem volna drágát, hátha nem válik be.
Az elsőt újonnan. Egy Dada Paradiso Mimi rosa volt, törtfehér és púder színben. Imádtam. Ezt a kislánynak vettük. 130.000.- volt.
A második baba fiú. Eladtam a Mimit 90ezerért (tökéletes újszerű állapotban) és az árán vettem egy nagyon hasonlót, “használtan” (gyakorlatilag, kinézetre új volt) szintén Dada, Group 500max, meghatározhatatlan színű, bézses, barnás, pici arany beütéssel, eco bőrből. Ez is szerelem babakocsi volt.
CBX valami,3in1-es 75.000
Megbántam.A hordozó részét egy kis 3kg-os babával (2kg-al született) tudtam 4 hónapos koráig használni.Hiába vettem ki az újszülött támlát (vagy mi az) szűk volt neki,pedig se nem nagy se nem széles baba,kifejezetten kis vékonyka és 'magas'.
A sport ülés hátra dönthető Mózes kosárként használható,de gagyi.A baba fejénél lejt,pont fejmagasságban vannak a csatok amik nyomják a fejét.Se a babát se a csatot nem lehet elmozgatni onnan.
Sport babakocsinak jó,de nem ennyi pénzért így én megbántam.Még csak rugózni se rugózik,hogy felfogja a rázós utakat.
Most fogok másikat venni a születendő lányunknak,de semmiképpen nem rózsaszínt vagy lilát.
Ugyan így valami semleges színt.Szürke,kellemesebb sötét kék,fekete,sötétebb zöld,ilyesmi.
Ha nagyon tudatni szeretném,hogy lány van benne majd teszek bele valami kifejezetten lányos színű takarót.
Elsőre egy piros-fekete Mamakiddies 3in1 vip-t 90-ért. Utálta a gyerek is, mi is. Kényelmetlen volt, nyikorgott nyeklett össze-vissza. Olyan volt mint egy játék babakocsi.
Lecseréltük egy Cybex Callisto-ra (90e), ami egy álom volt. Xxl kupola, nagy támla, jó rugózás.
Második gyerek sokára jött, nem volt már meg a kocsi.
Cybex Balios S-t kapott (100e). Szerettük, jó rugózás, ment árkon-bokron, xl kupola, de kisebb volt az ülése és idővel nehéz volt emelni. Akkor jött ki a Cybex Melio Carbon, lecseréltük arra (160e)
Ultrakönnyű és kicsit nagyobb támlás, jól szellőzik a mesh miatt. Kár hogy nem lesz harmadik, szívesen használnám még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!