Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyiért vettetek babakocsit...

Mennyiért vettetek babakocsit és milyen márka? Milyen színben? Fiatok vagy lányotok van? Használtan vagy újonnan?

Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 16:17
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
21%
Aki 300 ezerért vesz babakocsit,az meg is érdemli.🤦Minek?
2021. aug. 12. 20:03
 22/44 anonim ***** válasza:
87%
21, neked kellett kifizetni, vagy miért fáj ennyire? Mindenkinek szíve joga olyat venni, ami neki tetszik.
2021. aug. 12. 20:20
 23/44 anonim ***** válasza:
68%
Narancs cybex agis m air 3, alig használtan 25-ért. Hozzá maxi cosi cabriofix szintén használtan 20-ért.
2021. aug. 12. 20:43
 24/44 anonim ***** válasza:
79%

21, mert megérdemlem? :)

Nem 300-ért vettünk, de összesen többet költöttünk, mert több kocsink volt, több gyerekkel. De egyikre se sajnáltam.

Van akinek nem kell egyáltalán, mert olyan helyen lakik és/vagy autóval jár mindenhova,

más pedig kihasználja és naponta sok-sok kilométert megy vele. Utóbbinak nagyon nem mindegy, hogy izomból kell-e tolni, mennyit kell emelni, cipelni....stb.

2021. aug. 12. 20:52
 25/44 anonim ***** válasza:
86%

Meghát,ha minden nyögvenyelés nélkül megvehettek egy kényelmes babakocsit aminek édes mindegy az ára akkor minek vennéd az olcsóbbat?

Ált. 3 éves korig használ a gyerek babakocsit,mert hiába tud járni elfárad.Testvér is lesz sokaknak,és így kitolódik 5-6 évre a használat.

Nem mindegy,hogy az alatt az idő alatt 2 babakocsira megy el ez az ár,vagy egy tart ki végig?:D

2021. aug. 12. 22:16
 26/44 anonim ***** válasza:
13%
Az ész játszás,semmi más.A sok agyatlan meg vesz 300 ezerért,mivel tud többet mint egy 60 ezres?😅Semmivel,csak hogy ő mutassa h.meg teheti.Szánalmas🤣
2021. aug. 13. 07:03
 27/44 anonim ***** válasza:
91%

De neked ez miért fáj?

Olyan jó lenne, ha végre mindenki a saját életével foglalkozna!

2021. aug. 13. 07:17
 28/44 anonim ***** válasza:
90%
Én sem értem miért fáj ez másnak. Mi nem kaptunk 60ezerért olyat, ami jó lett volna a mi igényeinkhez (multifunkciós, terepre is jól használható). Így vettünk 160ért, gondolván arra, hogy remélhetőleg kistestvér is fogja használni. Boldog vagyok vele? Igen. Arról nem is beszélve, hogy mi nem szeretünk használt holmikat vadászni, abban az időben pont meg is keresem az árát egy újnak is, de megkímélem magam egy halom idegeskedéstől, esetleg attól, hogy mégsem jó valami, még ha esetleg pont meg is néztem személyesen. Nincs bajom azzal, aki szeret ilyesmivel foglalkozni, mi utálunk.
2021. aug. 13. 07:32
 29/44 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként meg, aki szerint ugyanazt tudja a 60ezres, mint a 300ezres, az vagy maga is eljátszott a gondolattal, hogy drágát vesz, vagy a temérdek szabadidejében azzal szórakozik, hogy olyasmi dolgoknak néz utána, ami őt nem is érinti. Ehhez is jár a gratuláció ;)
2021. aug. 13. 07:39
 30/44 Beviz Elek ***** válasza:
59%

Joie Litetrax nagyon jó. Könnyen összecsukható, nem foglal vészesen sok helyet, kerék is könnyen kipattintható ha esetleg kicsi lenne a csomagtartó, jól irányítható minden típusú felületen.

2021. aug. 13. 07:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!