Azért megnézném azt a 60ezres babakocsit, ami ugyanazt tudja mint a 300ezres.
Mindkettőbe beleteszed a gyereket és tologatod, van 4 kereke meg tolókarja, ebben ki is merült a hasonlóság.
Vannak esetek, mikor drágábbra nem telik, de miért kell megszólni azt, akinek van igénye a jobbra és meg is tudja venni.
Az agyatlan meg te vagy, ha szerinted a két árkategória hasonló tudással rendelkezik.
2021. aug. 13. 07:59
32/44 anonim válasza:
26, mutass kérlek egy olyan kocsit 60-ért, ami max. 6 kiló, forgatható az ülés, vízszintesbe állítható a támla, óriási kupolàja van, hogy véletlenül se kelljen napernyővel ökörködni és csatlakoztatható hozzá hordozó! ;)
Ha mutatsz, megkövetlek!
De használtan se fogsz ennyiért találni.
2021. aug. 13. 08:00
33/44 anonim válasza:
32: Espiro Vector Air. Tudja, amit mondtál és épp 60-ért vettem 2 éve.
Nem igaz. 7,5 sporttal, 13 mózessel. Kicsi támla, kicsi kupola. Ismerem, próbáltam. És még az ára se stimmel.
2021. aug. 13. 10:32
35/44 anonim válasza:
Én tudom, mennyiért vettem. Nem mondtam, hogy újonan. De persze, 7.5 és nem 6. Tudod, hol a lényeg... 250 ezer / 1.5 kg. Gratulálok!
2021. aug. 13. 11:13
36/44 anonim válasza:
Úgy is néz ki, mint ami 60ezerbe kerül. Valakinek ezt is meg kell venni...
2021. aug. 13. 11:25
37/44 anonim válasza:
35-ös! Ahhoz, hogy te használtan meg tudd venni 60ezerért, valakinek először meg kell vennie újonnan jóval többért. Tudod, az a szánalmas hülye, aki nélkül te nem is jutottál volna hozzá. Sosem értettem az ilyesmit, lassan már azon megy a verseny, hogy ki költ kevesebbet a gyerekére… ránk is ki lehet borulni, első babánk ruhatárának 90%a teljesen új ruha, ebből volt mondjuk 1 body és egy rugi, amit mi vettünk, a többit anyósom. Nem fogom elvenni tőle azt az örömöt, hogy babaruhákat vásárolgasson csak azért, mert Átlag Gizi szerint nettó f@szság. Neki örömet okoz, nekem meg nem kell ezzel foglalkoznom, egy gonddal kevesebb. Miért kell beleb@szni a másik örömébe azzal, hogy lehülyézed, mert olyat vett, amit te sosem vettél volna? Majd a gyerekeddel is így fogsz viselkedni, ha olyan hobbit talál ki, ami neked nem tetszik? Lehülyézed?
2021. aug. 13. 11:35
38/44 anonim válasza:
35, 13 és 6 kiló közt nem 1,5 kg a különbség, csak szólok...
Egy sérv kezelése pedig igencsak többe fáj, mint amennyi a differencia.
2021. aug. 13. 11:41
39/44 anonim válasza:
Komolyan miken nem tudnak egyes nők/anyák összeveszni 😅😅😅.
2021. aug. 13. 12:38
40/44 anonim válasza:
Tegye fel a kezét az, aki sérvet kapott már attól, hogy babakocsit pakolt csomagtartóból ki és be! Akinek nehéz, az vesz könnyű sportot. Akinek emeletre kell cipelni, az is. A 13 kilós 2 éves fiam még sokat kéri fel magát. Eddig eszembe sem jutott, hogy sérvet kapjátok. Nahát. XD Majd szólok neki is, hogy vegyen vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!