Mennyiért vettetek babakocsit és milyen márka? Milyen színben? Fiatok vagy lányotok van? Használtan vagy újonnan?
Peg perego Book Plus váz és sportrész újonnan 120-ért bézs és fekete színben, majd a következő gyerekhez hozzá még használtan vadásztam abban a színben mózest és hordozót 75-ért. Így kicsivel 200 alatt komplett szettem van.
Próbáltam olcsóbb kocsit első gyereknél, köze nincs a kettőnek egymáshoz.
40, nekem például nincs kocsim, így a csomagtartó sosem volt szempont. Viszont negyediken laktunk lift nélkül, tároló nélkül és izomtónus miatt nem lehetett hordozni a lányomat.
Értelemszerűen a minél könnyebb babakocsi elsődleges volt, mivel gyerekkel együtt kellett cipelnem.
Megtehettem, hát megvettem az ehhez megfelelő babakocsit.
Nem raktam bele egy csak kifelé fordítva tolható olcsó sportkocsiba, csak mert MariGizi a szomszédból sokallta a választott kocsink àrát.
Én bánom,hogy nem szántam rá még pénzt.Én is úgy voltam vele,hogy kocsi az kocsi,gurul a gyerek alatt.Nem kell a legolcsóbb,de minek a legdrágább.Ezért kiválasztottam egyet ami tetszett a Brendonban 80.000-ért.
Sportkocsi,de mózeskosárrá alakítható.Ha lefektettem a babát benne lejtett a feje irányában.Kicsit,de pont zavaróan,nem volt jól kiegyenlített.
Meg lehet fordítani az ülést,de ahhoz KI KELL EMELNI a vázból az egész ülőkét.Ha a városban jut eszedbe,hogy jó lenne megfordítani vele együtt lehet kiemelni,megforgatni,vissza helyezni a két kis tartópontba..
Nem nagy cucc,de se külön nem lehetett kapni,se vele együtt,más babakocsin van nagyon praktikus cumisüveg/pohár tartó.Jól jött volna rengetegszer.Külön tudtam venni feltépőzárazhatót a bababoltokban,de az nem az igazi.
Van olyan babakocsi amin van eleve egy kis tasak a dolgoknak.Minden esetben kénytelen vagyok pelenkázótáskát cipelni,hogy legalább a telefonomat és az irataimat legyen hová tenni.
Nem rugózik! Ha köves úton megyek össze-vissza rázza a kicsit,semmi nincs ami tompítana a rossz terepviszonyokon.Kényelmetlen helyen van a lábemelő,magát a kocsit pedig kényelmetlen és nagy erőfeszítés szimpla tolókar lenyomásával megemelni.
B*zi nehéz..nincs lift,így cipelnem kell.15kg a babakocsi kb,13 a gyerek.Én meg terhes vagyok,jó kombó.Nem tudom meddig fogom tudni felcipelni,felhúzgálni a lépcsőfokokon meg nem mindig kényelmes és praktikus.Főleg ha vásároltam és még plusz súly is van.
Öhm..mi van még.Sok minden apróság ami elhanyagolható és megoldható máshogy,de zavaró.
Ha legközelebb kocsit választok (hamarosan..) van is elképzelés,hogy milyet NEM akarok és mit várok el.
Maga a kicsi jó,de sem anyagában,sem felszereltségében nem olyan minőségi darab mint amire számítana 100.000 forint környékén a használó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!