Ha séta közben elkezd sírni a baba, kiveszed a babakocsiból?
Én kivettem, ha arról van szó meg is szoptattam. Ha nem akart a kocsiban maradni, vittem kézben vagy átraktam hordozókendőbe.
Nem lett elkapatva ezzel, nagyon szereti a babakocsit, már 1.5 éves, szinte bármennyi időt képes ülni benne.
Télen előbb bementem valahová,én a hidegben nem vettem ki pici babát.
Tavasszal és nyáron simán,minek sírjon a kocsiban..
Többnyire ilyenkor volt is gond.Kicsit beizzadt,szomjas lett,éhes volt,kényelmetlen volt már a kocsi..
Körülményektől függ…
Nekem alapból egyik sem volt el kocsiban
Igen, meg is szoptattam, ha a ringatás nem volt elég. Mindkét gyerekkel így volt. Az elsővel kb 8 hetesen a másodikkal 2 hetesen szoktunk át a hordozásra, mert egyik sem aludt a babakocsiban és nagy sírás volt csak belőle. A nagyot 3 hónaposan beleszoktattam a babakocsiba, mert nagy súlyú baba volt, elöl nem bírtam tovább, háton hordozáshoz meg még kicsinek éreztem. Ott voltak sírások, de szerencsére nem vészes és hozzászokott a babakocsihoz, sokáig szerette is, főleg miután már ült és nem alvásidőben mentünk le.
A kicsit még hordzom (4 hónapos), de tavasszal megpróbálgatjuk már vele is a babakocsit újra meg majd ha már ő is ülni fog, mert így eléggé korlátoz a mozgásban és azért ha jön a jó idő, szeretnék már a naggyal leülni homokozni meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!