Nem szeret a babám a babakocsiban. Tűri kis ideig de aztán elkezd sírni. Nem tudok vele sétálni, nem merek sehova megindulni-3,5hós. Szerintetek miért van ez így?
Az én fiam is ilyen, nála olyan 5 hónaposan kezdődött.
Hordoztam egy ideig kendovel mert azt tanácsolták hanyagoljam a kocsit, hátha vmi negatív élmény érte. Két hétig nem is látta a kocsit. Előtte én is emeltem a dolesszogon, magam felé fordítottam, semmi nem használt. Képes volt az egy órás sétát vegigsirni.
A két hét szünet után sajnos ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk.
Aztán arra gondoltam, mi lenne ha alvás után vinnem ki.
Ez bevált! Nálunk az volt a gond, h ha kicsit is álmos, csak nyuglodik, elaludni nem tud a kocsiban.
Esetleg próbáld ki te is ezt a lehetőséget is, hátha nálatok is ilyesmi a baj!
Az én lányom is gyűlölte a babakocsit vagy fél évig. Hordoztam, mást nem tudtam tenni, ha el szerettem volna jutni valahová. Utána sem volt el nagyon sokáig benne, max. 3/4 órát. Most, hogy tud járni azért utálja a kocsit.
Szerintem nem szerette, hogy nem látott ki és nagyon egyedül érezhette magát, túl nagy volt a kocsi, talán ha köré tettem volna valamit, vagy egy szűkítőt vettem volna a kocsiba, akkor megkedvelte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!