Ha séta közben elkezd sírni a baba, kiveszed a babakocsiból?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 13:26
11/15 anonim válasza:
10: Vittem oltásra is úgy, hogy fél kézzel cipeltem a 2 hónapos gyereket a másikkal meg toltam az üres kocsit. Miért jobb, ha hagyom benne sírni inkább?
12/15 anonim válasza:
Nem úgy gondoltam…hanem hogy vannak élethelyzetek, mint az oltás, vagy ha épp az autópályán megyek, ahol ha sír nem tudok azonnal mit csinálni. Oltáskor is sír, de fontosabb, hogy megkapja, minthogy sírjon. És igen pl. az utcán sem tudod mindig kivenni a babakocsiból.
13/15 anonim válasza:
Igen, mert az oltàs az ő èrdekeben van. De akkor is az ölemben van ès vìgasztalom.
14/15 anonim válasza:
Értem, de ti mindig csak buliból sétáltok? Sosem fordult elő, hogy siettetek valahova, hogy mondjuk bekakilt és úgy volt a leggyorsabb ha mentek haza és tolod, hogy hideg volt, esett az eső, esett a hó, fújt a szél és nem tudtad volna kivenni mert megfázott volna, hogy tele van a másik kezed és képtelen vagy hozni? Nem tudom, ezek a dolgok lehet csak velem történnek meg :D én ilyenkor nem tudom hozni, de mindent megteszek, hogy értse ott vagyok és szeretem. Otthon sosem tudnám hagyni sírni. De mi pl sokat autózunk és igen van, hogy néha elsírja magát. Akkor azonnal satufék az autópályán és vigasztaljam meg? Na mindegy, nálunk vannak olyan élethelyzetek amikor nem tudom megvigasztalni rögtön, bármennyire fáj.
15/15 anonim válasza:
Persze, vannak ilyen helyzetek. Egyszer-kétszer. De nem ez az általános. És a kérdésből is az jött le, hogy nem az ilyen kivételes esetekre gondol a kérdező, hanem általánosságban. De kérlek, kérdező, pontosítsd, mire gondoltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!