Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beleszólhat ebbe egy apa?

Beleszólhat ebbe egy apa?

Figyelt kérdés

Az apuka is szeretné etetni a babát, aki kizárólag anyatejes. Van joga arra kérni az anyát, hogy fejjen le tejet, hogy ő is tudja üvegből táplálni?

Ezen kívül minden csinál az apa is a babával, büfizteti, pelenkázz, fürdeti, öltözteti, altatja, ringatja, megy vele sétálni stb..

2022. máj. 10. 18:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
Hát ehhez nincs paragrafus, de nevetséges is lenne. Nyilván nem kényszeríthet arra senki, hogy fejőgépen töltsd a napjaidat, hogy apuka is etethesse a babát. És nem én nem adnám meg ezt az élményt neki, mert jobb dolgom is van annál minthogy fejegessem a tejet, ha amúgy nem akarom. De nem értem, nem éltek együtt? Vagy egy normális párkapcsolatban nem lehet ezt felnőtt módjára megbeszélni?
2022. máj. 10. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a kérdező se jogszabályra gondolt :-)

Kérni lehet, te meg mondhatsz nemet. De ha az én férjem kéri, még bátorítottam volna is. 4 hónaposnál már valószínűleg nem gond a cumisüveg, ha elfogadja egyáltalán. De nézzetek utána, van sok más eszköz is.

2022. máj. 10. 20:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Felôlem etethetné, de én pl. nem tudtam annyit fejni, hogy elég legyen. Tápszerrel etette néha ôket ha kellett, de nem tolongott a lehetôségért.
2022. máj. 11. 02:48
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Nekem etette az apa a picit, de nekem tápszeres volt. Így más a helyzet, beszéld meg vele, hogy ha már jön a hozzatáplálás, abban részt vehet. Meg persze az eddigi tennivalókban is továbbra is segíthet.
2022. máj. 11. 05:49
 15/19 anonim ***** válasza:
15%
Annyit mondanék,hogy "Tedd a melledre drágám, és hajrá! Ja,nincs tejed? Így jártál.."
2022. máj. 11. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
15. Na igen. A vagináján nem akarja kinyomni a gyereket? Pedig ott is micsoda élménytől fosztja meg a gonosz nő :D
2022. máj. 11. 08:26
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Természetesen kérheti, anyuka meg mutathat fityiszt.
2022. máj. 11. 13:54
 18/19 anonim ***** válasza:
13%
Az az apa nem tudja elfogadni az apaszerepet. Ő is az anyja akar lenni. Nem normális szerintem.
2022. máj. 11. 17:25
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
Joga van erre kérni az anyát. Az anya meg eldönti, hogy akarja-e vagy nem. Sztem praktikusabb amúgy, ha le van fejve a tej, de mindenki eldöntheti maga, h hogyan szeretné. A mell (és a tej) birtokosa az anya, sztem ehhez nem fér kétség.
2022. jún. 7. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!