A védőnő beleszólhat abba, hogy állatot tartunk a lakásban?
A védőnő hozzáállásán múlik, hogy beszól-e vagy sem. Ha az állatok oltottak, féregtelenítettek, tiszták, és az otthoni higéniával sincs gond, akkor szólni szólhat, de te meg körberöhögöd. A normális védőnő meg nem szól be állat miatt.
Nekem nagy bundás kutya van, benti, szelíd, a rokon gyerekek is azt csinálnak vele, amit akarnak, még inkább ő szorul néha védelemre, sosem mutatott semmilyen agressziót. Csak szólt volna be a védőnő, akármilyen konfliktuskerülő vagyok is, a kutya családtag, a védőnőnek meg nincs beleszólása.
Védőnő bármit mond, bólogatunk, persze, persze. Aztán mehet dolgára.
Oltás, féregtelenìtés, parazitamentesìtés háziállatnál alap, ha van baba, ha nincs!
Én szóltam neki anno, hogy van 2 kutyám. Nevetett és kérdezte, hogy még nehezítést is kap a bejutásnál?
Aztán mikor ideért köszönt nekik is és bocsánatot kért tőlük, hogy nem simogatja meg őket, de ilyenkor mikor házhoz megy sok állatkával találkozik és simi esetén mégjobban megzakkanna a többi kutya akikhez még megy.
Hát igen, ez vidék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!