2 cicám és 2 papagájom van egy 2 szoba+ebédlős lakásban. A védőnő szolhat érte?
Figyelt kérdés
2018. aug. 3. 13:48
1/8 anonim válasza:
Védőnője válogatja. A miénk nem szól érte,de az a védőnő,akivel egy irodán osztoznak,ő nem tűri őket. Egy anyuka panaszkodott nekem róla,hogy első látogatása alkalmával rá akarta beszélni,hogy paterolja el a lakásból a 14 éves ivartalanított,világéletben lakásba tartott kandúr macskáját.Persze nem tett eleget a kérésnek. De többségében ha rend van,nincs állat bűz és szór mindehol,akkor nem foglalkoznak vele. A mi védőnőnk minden alkalommal meg is simogatja őket.
2/8 A kérdező kommentje:
És ha kifogok egy közltözködőset, aki azt akarja, hogy elvigyem, mi történik, ha nemet mondok?
2018. aug. 3. 14:00
3/8 A kérdező kommentje:
*kötözködőset
2018. aug. 3. 14:01
4/8 anonim válasza:
Semmi nem történik, nem szólhat bele. Max javasolja majd a toxoplazma vizsgálatot (sima vérvétel, pár ezer ft-ért). Ne izgulj! 😊
5/8 anonim válasza:
Erőszakkal nem vitetheti el.Maximum minden alkalommal végig hallgatod a sipákolását. Amúgy a toxoplazma vizsgálat sok helyen a rutin vérvételek része terhess3g alatt. Én fehévári vagyok,az itteni nőgyógyászok minden trimeszterben nézetik. Ha nálatok nem,akkor említsd meg annak,aki majd adja a beutalókat,hogy van macska a háznál,és akkor biztos adnak beutalót. Ha nem,akkor ahogy előttem írták,megnézetheted pár ezer forintért.Nekem gyerek koromban kinti-benti cicáim voltak,most kettő benti lakás cica,és nem estem még át rajta.
6/8 A kérdező kommentje:
Tegnap nagyon sokat olvastam a toxoplazmózisról. Először ijesztő volt, aztán végül némiképp megnyugodtam, mert a macskáim nem járnak ki - a 4.ről fura lenne -, szóval nem találkozhatnak köztigazdával, akitől elkaphatják. De apa takarítja az almot, meg tegnap mondtam a háziorvosnak. Azt mondta majd a 12.héten lesz ilyen vizsgálat egy csomó mással
2018. aug. 3. 14:45
7/8 anonim válasza:
Semmi köze hozzá, hogy milyen állatod van otthon. Ha meg el kezd kötözködni még az elején állítsd le és magyarázd el hol a helye!
8/8 anonim válasza:
Toxoplazmzisnak nem sok köze van a macskákhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!