A gyerekvállalás mindenképp tönkreteszi a párkapcsolatot? Érdemes belevágni így egyáltalán?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 18:18
11/32 anonim válasza:
A párkapcsolatot a benne lévő felek működtetik vagy épp teszik tönkre.
12/32 anonim válasza:
Nagyrészt igen, de nem mindig. Megéri e belevágni? Van akinek igen, van akinek nem. Szerintem pl nem. De ez én vagyok:) Nekünk fontosabb a hàzasságunk. Másnak meg a gyerek a fontosabb, hogy mindenképp legyen.
Nem vagyunk egyformák.
Hogy neked mennyire fontos a gyerek, azt csak te tudhatod, neked kell érezned. Hogy fel tudnál-e, akarnál-e nevelni egy gyereket akár egyedül is, úgy hogy rámegy a kapcsolatod/ házasságod.
13/32 anonim válasza:
Nem teszi tönkre, csak akkor derül ki, hogy valóban jól működő a párkapcsolat vagy az elmúlt x évben a szőnyeg alá lettek söpörve a problémák, mert azok bizony kimásznak ilyenkor
14/32 anonim válasza:
Megfelelő,támogató partner mellett nem teszi tönkre a kapcsolatot.
15/32 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám, hogy "próbára teszi". Szerintem sok olyan pár van, akik igazából nincsenek is tisztában azzal, hogy mivel jár egy vagy akár több gyerek nevelése. Sőt valószínűleg senki nem tudja előre, hogy mit vált ki belőle vagy a párjából a hatalmas felelősség, vagy épp a tartós kialvatlanság. Egy baba teljesen megváltoztatja az addigi kialakított életet. Ha ezt a pár mindkét tagja jól tudja kezelni és partnerként, társként megoldani a felmerülő nehézségeket, akkor nem teszi tönkre, megváltoztatja a kapcsolatot az biztos, de lehet épp szorosabb lesz.
16/32 anonim válasza:
A mi kapcsolatunk pont hogy még erősebb lett. Tudja a párom hogy most a gyerek az első. De ugyanígy ő is számít, igyekszünk minél több minőségi időt tölteni kettesben, pl mikor a gyerek alszik. A házimunkábol kiveszi a részét,minden nap, kapok reggelit, kávét, sőt ma pl kimenőt, egy hónap után először alszom az emeleti hálóban egyedül míg ő lent a gyerekkel. Azt mondta megérdemlem. Ja, és most tervezünk összehazasodni.
17/32 anonim válasza:
Nem teszi tönkre, csak megvaltoztatja. És ha ez a változás negatív irányba billen, akkor akár tönkre is teheti.
18/32 anonim válasza:
Ez nem a gyerek léte miatt van szerintem, hanem manapság elhibázott a fontossági sorrend a házasságokban. Sokan első helyre teszik a gyereket és az igényeit, pedig nem szabadna.
19/32 anonim válasza:
18 ez nettó baromság. Persze hogy első helyen van a gyerek, érdekes mód az én párom ezt megerti. Pl amikor szerettünk volna kicsit együtt lennk de a gyerek épp akkor kelt és meg kellett etetni akkor gondolod hagyom bogni hogy majd apa után te jössz? Atyaeg.
20/32 anonim válasza:
Amelyik férfi nem érti meg a gyerekszületés utáni fontossági sorrendet, ott komoly gondok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!