25-30 közötti, tartós párkapcsolatban élő párok! Hogyan látjátok, tudtok/szeretnétek gyermeket vállalni a következő 5-10 éven belül?
Igen, mert szeretem a férjem és neki családdal teljes az élet.
Nem, mert nincs előttem egy jó anyamodel. Nem tudom, hogyan kéne jó anyának lennem. És nem akarom megnyomorítani a saját gyermekem.
29 vagyok, a párom 37.
Külföldön élünk, van saját házunk, autó mindkettőnknek, anyagi oka nem lenne, beszéltünk róla, de igazán nem akarja egyikünk sem.
Szeretjük a mostani életünket.
Egyébként támogatunk anyagilag egy (afrikai)gyerek alapítványt, turiba szoktam venni nagytételben gyerek/baba ruhát, könyveket, amit olyan helyre adunk ahonnan szintén Afrikai gyerekek kapják meg.
Huu 7es.
Pedig ezt minél előbb tisztázzátok mert ebből később baj lesz.
Ha pedig nem egyeztek akkor ne is húzzátok egymás idejét mert abbol is nagy harag lesz a későbbiekben.
25 vagyok, párom fiatalabb. Ő most még nem akar gyereket, de az 5-10 eves tervünkben mindkettőnknek benne van a családalapítás. Máshogy nem is működne, hogy egyikünk akar, a másik meg nem. :)
És azért akarunk, mert nekünk a gyerek egy vágy, nem pedig egy teher. De ezt mindenki maga dönti el. :)
29 vagyok, párom szintén.
Nagyon szeretnénk babát és vagy idén vagy jövőre bele is vágunk a baba projektbe. Eddig minden időnket a munkára fordítottuk, hogy megteremtsünk egy biztos egzisztenciát és bátran itthon maradhassak a picivel amíg nem megy oviba. Meg hát jó volt kettesben is élni, nagyon szép időket éltünk meg kettesben, de most már mindketten érezzük hogy szintet léphetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!