25-30 közötti, tartós párkapcsolatban élő párok! Hogyan látjátok, tudtok/szeretnétek gyermeket vállalni a következő 5-10 éven belül?
Figyelt kérdés
Írjatok okot akkor is ha igen, akkor is ha nem. Kíváncsi lennék a véleményekre!2021. febr. 28. 20:14
11/21 anonim válasza:
30 éves vagyok, több éves kapcsolatban.
Igen szeretnék gyereket néhány éven belül,de nem most.
12/21 anonim válasza:
29 vagyok, 11 éve a férjemmel. 2 gyermekünk van, még kettőt szeretnénk 3 éven belül. 😊
13/21 anonim válasza:
Én 30 vagyok, a férjem 7 évvel idősebb. Mi mar egy éve szeretnénk babát, mindenünk meg van hozzá, vagyunk rá mindketten, reméljük nemsokára sikerül.
14/21 anonim válasza:
29 vagyok, párom 31. Másfél hetes a pici fiúnk, és a legnagyobb öröm a világon 🥰 páromat pár évig nyüstöltem, hogy babát szeretnék, de ő még nem volt felkészülve úgyhogy békén is hagytam a dologgal. Végül ő jött tavaly év elején hogy akkor vágjunk bele🤗 hát ahoz képest, hogy sokáig húzta a dolgot, ennyire szerelmesnek még nem láttam, mint amit a fiunk iránt érez. Pár év múlva szeretnénk egy kistesót.
15/21 anonim válasza:
29 vagyok, férjem 30. Szeretnénk gyereket, de még egyáltalán nem vagyunk érettek rá, főleg én nem. De az idő sürget, 2-3 éven belül bele kell vágniunk a dologba.
16/21 anonim válasza:
29 vagyok, férjem 31.
Van egy 2éves fiunk, terhes vagyok a másodikkal.
Több nem lesz, sok okból.
17/21 anonim válasza:
Én ugyan már 33 vagyok, férjem 31, de van már 2 gyerekünk, 27, illetve 30 éves koromban születtek. Többet nem tervezünk, mert mindkét terhesség komplikált volt, nem merünk kockáztatni.
18/21 anonim válasza:
26 vagyok, párom 34. Nem szeretnénk gyereket, nekünk így teljes az életünk. Pár éven belül szeretném majd elköttetni magam.
19/21 anonim válasza:
Mindketten 27 évesek vagyunk, már nagyon szeretnénk gyereket, de egyelőre nem jön... :(
Röviden, hogy miért: szerintem ez az élet értelme. (Kifejthetném bővebben, de most nincs időm rá) :D
20/21 anonim válasza:
okot? CSOk és társai, életfogytiglani adómentesség 4 gyerek után, ésatöbbi. Csak azért imádkozunk, hogy egyből 4-es ikrek legyenek, lehetőleg 4 fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!