Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apukák,akik bepánikoltatok a...

Apukák,akik bepánikoltatok a baba érkezése előtt, mikor megszületett oldódott ez az érzés?

Figyelt kérdés

Olyan apukák válaszára lennék kíváncsi, akik párjuk várandóssága alatt megijedtek, szorongtak az új szereptől, a pénzügy miatt, a felelősség miatt, azért mert míg nem született meg a baba nem érezték magukat apának. Természetesen olyan anyukák is válszolhatnak, akik tudják, mit élt meg a párjuk.

Az én párom a terhesség elején ugyanúgy viselkedett, de sosem vonódott be a tervezésbe, vásárlásba stb. Félidőtájt, mikor már nagy lett a pocak, mint akinek akkor realizálódott a gyerek, teljesen megváltozott. Sokszor arról beszél, hogy sok pénzhez kell jutni, elkezdett eljárogatni a barátaival gyakran, közben teljesen eltávolodott tőlem, minden értelemben távolságot tart. Tudom, hogy így dolgozza fel a változást, de tényleg minden letisztázódik benne, amint megszületik a baba? Szeretném megérteni, mi járhat egy férfi fejében.

2022. máj. 6. 14:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Készíts B-tervet, mert lehet, hogy ha a baba fizikailag is ott lesz, sír, és neki is tennie kéne érte vagy érted valamit, egyszerűen le fog lépni. Sok férfi nem fogadja el a kényelmetlenségeket, ismerősnek meghalt a gyereke, és otthagyta a feleségét, elment egy másik nővel, akinek volt élő gyereke. Legyen B-terved, főleg, ha az ő lakásában laksz.
2022. máj. 6. 14:25
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Nálam is volt félelem, kicsit be is zárkóztak az utolsó hetekben, de ahogy a kezemben tartottam ez megváltozott. Nyugalom érzés toltott el és az, hogy innentől mindent megoldok csak mindene/mindenük meglegyen. 34/F
2022. máj. 6. 14:26
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

" Sokszor arról beszél, hogy sok pénzhez kell jutni, elkezdett eljárogatni a barátaival gyakran, " - az aztán kiváló módja a sok pénzhez jutásnak. ja nem...

Sajnálatos módon az emberek agyhalottak, és nem érik fel ésszel, hogy mivel jár a gyerekvállalás. Közben jönnek rá, ijednek meg. Mint egy papucsállatka, komolyan. És még a childfreek a hülyék, akik előre gondolkodnak.

4/16 anonim ***** válasza:
76%
Zárkóztam*
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Annyit tudsz tenni, hogy készülsz B tervvel. A B terv, hogy elhagyod.

Az nem baj, hogy most eljárkál a barátaival. Ezért nem kell hisztizni, nem kell veszekedni. Ahogy azért sem, mert nem érdekli, milyen színű legyen a baba kocsi.

Egészen a gyerek megszületéséig legyél türelmes. Akkor jön a vízválasztó időszak, ahol eldöntheti hogy akarja ezt a gyereket, vagy nem. És akkor döntesz te is.

Te ismered a párod. Bennem pl sose merült fel akkor sem, ha elment kikapcsolódni, vagy láttam, hogy feszült. Sose szóltam. De persze ez kölcsönös volt. Mikor én voltam ki, ő foglalkozott a kicsivel, vagy elmentünk kettesben valahova.

Te mit gondolsz a te párodról?

2022. máj. 6. 14:31
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Puhatold ki a szüleidnél, hogy van-e hely náluk, ha szükséges, vissza tudsz-e menni oda, és hajlandóak-e segíteni a babával. Van-e ott bölcsi, és van-e ott munka.
2022. máj. 6. 14:33
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Hűha... We have big problems
2022. máj. 6. 14:38
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
Az lenne a furcsa ha valaki azért nem félne picit.
2022. máj. 6. 14:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapos vagyok, a korona miatt nem tudtunk össze házasodni (külföldön élünk) és most a baba érkezése előtt jó lenne, illetve lakás vásárlás előtt állunk, a papírokat intézzük! Én dolgozom ami önmagában stresszes így nyomás van rajtunk. Látom rajta is, hogy pörög az agya de nem hibáztatom mert én is stresszelek. Ez egy új feladat új szerep de meg álljuk a helyünket!

Ezzel azt akartam mondani; hogy mindenki be van rezelve ettől és másképp szokja meg! Adj neki időt hisz te hordozod a szíved alatt ő nem is érzi még a picit csak szokja a gondolatot.

De ha születés után sem változik, időben lépj.

2022. máj. 6. 14:52
 10/16 A kérdező kommentje:
Huu a negatív kommentelőket inkább nem is minősíteném, nem a feltett kérdésre válaszol, aki máris elköltözést emleget... Előre kértem, olyan írjon, akinek saját tapasztalata van, annak a pár embernek köszönöm a válaszát. A másodiknak kiemelten köszönöm, hogy megosztottad a saját tapasztalatodat!
2022. máj. 6. 16:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!