Miért van gyerekvállalás kategóriában, aki soha nem akar gyereket?
Rengeteg kérdésnél olvasom válaszként, hogy ő aztán soha nem akar gyereket, de azért osztja az észt a családoknak, jobban nevel gyereket, mint bárki. Ha nem akar gyereket egyáltalán mit keres a gyerekvállalás-nevelés témakörben?!
Engem nem érdekelnek az autók, ezért nem olvasgatok autós oldalakat , főleg nem osztom az észt, hogy kell pl. autótszerelni.
Valaki tud erre értelmes választ adni?
"Te sem csak olyanhoz szólsz hozzá, amit csinálsz. Ha így lenne nem létezne már hírközlés sem. Véleménye bárkinek lehet"
Persze, lehet, hogy a Facebookon szembejön egy cikk, és hozzászól az ember, ha egyébként nem ért hozzá (én mondjuk nem szólok semmihez Facen, de érted), na de az, hogy valaki tudatosan idejön rendszeresen olvasgatni, annak mi értelme, tényleg? Minek jár ide?
Kedves 16, Tényleg nem kötekedésből, de ne legyél már ennyire értetlen. Nem arról beszél senki, hogy ne szólhatna hozzá a témához ha őt érdekli, hanem azokról van szó akik folyamatosan gyűlölködve teszik ezt. És ne legyen senki álnaiv, az a gyerekmentes övezet Facebook oldal erős többségében kemény, alpári gyűlölködésről szól.
A vírus példa meg nem jó, mert a korona vírus az országban mindenkit érintett. De ha pl. én nem akarok kutyát tartani, nem érdekelnek a kutyák, akkor semmi okom nincs normális esetben odamenni az állattartó fórumokba, és ekézni a kutya barátokat.
Én azt nem tudom, hogy van ezekre idejük. Ugye ők mindig azzal villognak, hogy ők a hasznos tagjai a tàrsadalmunknak, meg amúgy is szàmos hobbijuk van, eseménydús klassz életük...
Hàt bem tudom, én anyaként örülök, ha a szàmomra érdekes oldalakat megnézem, a vilàg legnagyobb làmasága lenne még olyanra pocsékolni az időt, ami nem is érdekel. Hàt ha még annyira tartalmas, eseménydús irigylésreméltó életem lenne mint ahogy ők előadjàk a sajàtjukat.
És 1-2 ilyet én màr felismerek ezen az oldalon (ide is írt) 🙂 és àllítom több időt tölt itt mint én LOL
#17: De értjük, a példák jók, ha a kutyák összeszarják a járdát, odamész. A gyerekek a mindennapokban mindenkire hatással vannak, aki nem vonul ki a társadalomból, tehát közügy. Meg amúgy is, a gyerek közjószág, ezt már régóta tudjuk, szóval mindenki úgy pofázik bele a gyerek témába, ahogy akar:D. Viccet félretéve, lehetne sorolni, a gyerek téma az életünk része, mindenkié. Miért ne érdekelhetne bárkit és ne lehetne véleménye. Akár többször is.
De mindegy, eljutottunk megint oda, hogy az alja rétegen rugózunk. Kb. Budaházy oldalának szintjével kellene összevetni akkor.
Na meg a sok gyereket, aki itt rugózik az emlegetett facebook csoporton az miért lóg ott? Miért kifogásolja, hogy itt meg van gyerekmentes?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!