Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van gyerekvállalás...

Miért van gyerekvállalás kategóriában, aki soha nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdésnél olvasom válaszként, hogy ő aztán soha nem akar gyereket, de azért osztja az észt a családoknak, jobban nevel gyereket, mint bárki. Ha nem akar gyereket egyáltalán mit keres a gyerekvállalás-nevelés témakörben?!

Engem nem érdekelnek az autók, ezért nem olvasgatok autós oldalakat , főleg nem osztom az észt, hogy kell pl. autótszerelni.

Valaki tud erre értelmes választ adni?

2022. máj. 2. 14:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
56%

"Tényleg ennyire elképzelhetetlen, hogy valakit érdekel a téma"

Hát nem tudom, ha valaki nem akar gyereket - pláne, ha, kifejezetten utálja őket -, akkor igen, nehéz elképzelni, miért érdekelné annyira a téma, hogy idejöjjön olvasgatni. Én utálom a kutyákat és nem akarok autót, nem is járok ezekbe a kategóriákba, minek tenném? :D

2022. máj. 3. 09:32
 22/38 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem egyik csoport sem jobb a másiknál.

A gyerekmentes beszól hogy csak a CSOK miatt kellett a gyerek, hogy ordítanak, idegesítőek.

A gyerekes beszól, hogy a másiknak azért nincs mert nem kell senkinek, ahogy a 2es írta.

Pedig az hogy valakinek nincs gyereke, nem jelenti, hogy nincs párja, férje, kapcsolata.

Mint ahogy egy gyerek megléte se jelenti, hogy a szülő nem egyedülálló.

2022. máj. 3. 14:25
 23/38 anonim ***** válasza:
55%
Érdekel a téma, ennyi.
2022. máj. 19. 14:40
 24/38 anonim ***** válasza:
48%

Mivel ő nem akar vagy nem tud gyereket szülni, irritálja hogy másnak van. Önigazolást is keres, milyen nagyszerű ember aki nem akar gyereket, sőt egyenesen intelligens, bezzeg ha neki lenne gyereke ő megnevelné..... Van olyan nő akit elhagyott a pasija és másnak csinált gyereket. Van olyan nő aki elvált szülők gyereke és az apja újraházasodott, újra gyereket vállalt.

Nem tudhatjuk hogy kinek milyen lelki sérülése van.

2022. máj. 31. 01:44
 25/38 anonim ***** válasza:
57%
#24: Miért magától értetődő, hogy akinek nincs/nem akar, annak problémája van?
2022. máj. 31. 07:08
 26/38 anonim ***** válasza:
88%
25, akkor mégis mivel magyarázod hogy itt olvasgat rendszeresen?
2022. máj. 31. 07:14
 27/38 anonim ***** válasza:
20%
25 ha nincs sérülése és minden rendben akkor minek jár ide. Ha valaki elhatározza magát akkor kész, és elsősorban önmagának kellene ezt elfogadni. Ha meg tényleg trauma okozza a gyűlöletet a gyerekek iránt akkor orvos. De nincs olyan aki azt gondolja hogy ez az egészséges gondolkodás. Sok fiatal nem akar gyereket de legalább azt mondják hogy majd később. Vitatkozhatunk akár a melegekről is, akkor sem az lesz a normális, a helyes, az elfogadott.
2022. máj. 31. 09:21
 28/38 anonim ***** válasza:
47%
Hát én sem járok odapofázni a kutyamániásoknak. Leirnám nekik hogy milyen hátrányokkal jár mennyi pénz. De mivel nincs ehhez kötödő semmi traumám így nem járok oda szennyeskedni.
2022. máj. 31. 09:28
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

#26: Attól még, hogy nincs neki, érdekelheti a téma. Ahogy írtam már többször, attól még, hogy nem játszol, nézhetsz focimeccset, sőt kommentelhetsz is az NSO-n.

#27: Akkor döntsd el végre, hogy egészséges vagy nem. Mert a hozzászólás elején még látszólag oké, ha valaki nem akar, a végére meg már nem helyes. A melegekről sincs mit vitázni. Normális, nincs olyan, hogy helyes, vagy helytelen szexuális orientáció ilyen skálán, és normális emberek körében elfogadott.

#28: Lásd a komment eleje

2022. máj. 31. 12:01
 30/38 anonim ***** válasza:
19%

Mik az előnyei a gyerektelenségnek, ilyen kérdések is kiírásra kerültek. Ennek a valakinek pont megerősítésekre van szüksége.

Mert tudja pontosan hogy valami nem stimmel nála. Nem azért mert nem akar gyereket, hanem azért ahogyan érez kisbabák, gyerekek iránt.

2022. máj. 31. 12:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!