Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van gyerekvállalás...

Miért van gyerekvállalás kategóriában, aki soha nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdésnél olvasom válaszként, hogy ő aztán soha nem akar gyereket, de azért osztja az észt a családoknak, jobban nevel gyereket, mint bárki. Ha nem akar gyereket egyáltalán mit keres a gyerekvállalás-nevelés témakörben?!

Engem nem érdekelnek az autók, ezért nem olvasgatok autós oldalakat , főleg nem osztom az észt, hogy kell pl. autótszerelni.

Valaki tud erre értelmes választ adni?

2022. máj. 2. 14:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
44%

30, emlékszem arra a kérdésre. De mekkora hülyeség! Persze h vannak előnyei. Ezt kérdezni se kell.

Azt viszont igen, hogy ezeket mérlegre lehet tenni? Tényleg van, aki az alapján dönt, hogy elővesz egy papírt, majd elkezdi írni a plusz minuszokat, és akkor ha az nyer, nem vállal gyereket?

Nekem az is borzasztó, amikor elkezdik itt írogatni, hogy milyen drága a gyereknevelés. Az. Valóban.

De ez komolyan szempont?

Es nem azt az esetet értem, amikor nagy szegénység van, és nem tudja rendesen felnevelni. Vagy pl amiért én nem szülök másodikat.

Hanem amikor írja, hogy lenne, de sajnálja rá, inkább magára költi. Mert amit a gyerekre költ, az ablakon kidobott pénz.

Ettől a rideg számítástól kiráz a hideg.

2022. máj. 31. 13:08
 32/38 anonim ***** válasza:
70%

Jól írod, ezek számító emberek.

Gondolom minden mást is pénzben mérnek.

Akkor most képzelj el egy rokont, aki kizárólag akkor jelenik meg amikor pénz kell, a gyerekednek meg egy 30ftos csokit nem hozott még és büszkén mondja hogy nem tehet róla hogy utálja a gyerekeket.

Engem meg ezért irritálnak a gyerek ellenesek mert ilyen rossz tapasztalatom volt már eggyel közűlük.

2022. máj. 31. 14:18
 33/38 anonim ***** válasza:
14%
#32 be se engedném az ilyet.
2022. jún. 1. 07:41
 34/38 anonim ***** válasza:
#31: Szerintem meg számít. Anyagilag is felelősségteljes döntést kell hozni. Az más kérdés, hogy a többség ezt nem teszi meg. Ha vágyik gyerekre, csinál akkor is ha anyagilag nem futja rá
2022. jún. 1. 11:23
 35/38 anonim ***** válasza:
43%

Felelősségről irkal olyan aki nem mer felelősséget vállalni. 🤷

Ne szulj ha nem akarsz de ne akarj okosabbnak tünni mint amilyen vagy.

2022. jún. 1. 21:40
 36/38 anonim ***** válasza:
46%

Én röhögni járok ide.

Nem vagyok fent a legnépszerűbb közösségi oldalakon, ide viszont szeretek járni, mert ez a kategória valóban szórakoztató.

Imádok nevetni sok szülőn, egészen elképesztő dolgokat tudtok produkálni felnőtt ember létetekre.

2022. aug. 31. 17:16
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

#35: Ezt mégis hogy hoztad össze? Ki nem mer felelősséget vállalni? És az okosságot a gyerekek száma határozza meg?

2022. szept. 1. 07:17
 38/38 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én sosem olvasgattam olyan témában ami nem érdekel. Mert nem értem a logikát, miért pocsekolnam az időm olyanra ami egyáltalán nem köt le. Nekem 2 barátnőm van aki nem akar gyereket, de nem is gyulolkodnek akinek van. Egy van aki gyűlölködő, ott kiderult, hogy akarta a babat, de olyan rossz kapcsolatban volt, hogy az elettarsa addig verte amíg el nem vetette.Csak tőle halljuk, hogy így budos kolkok, úgy budos kolkok. Nyilván kéne egy pshihologust keresni, és nem másokon levetiteni ezt.
2022. nov. 14. 13:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!