Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elköltöznétek saját lakásba...

Elköltöznétek saját lakásba vagy házba, ha sose vezettetek úgy igazán háztartást?

Figyelt kérdés
Jelenleg anyósoméknál lakunk. A férjemmel van egy kislányunk, aki nyáron 2 éves lesz. Én 2 éve költöztem hozzájuk már terhesen. Anyósomék mindig is azt akarták hogy fennt a tetőteret alakítsuk ki külön bejáratúra, mert a lakás ház árak mostanában horror magasan vannak. A helyzet viszont az hogy én mikor még nem voltunk házasok akkor se szerettem nagyon idejönni heti egyszer, mivel anyósom már akkor is beszólógatott néha. Aztán a terhesség alatt kénytelen voltam belátni nincs más megoldás így ideköltöztem. Megbékéltem a helyzettel úgy éreztem jo lesz itt egy darabig aztán majd kb 1 év múlva úgyis elmegyünk. Megszoktam a falut nincs semmi bajom a környékkel emberekkel csak anyósomekkal való kapcsolatom durvult egy kicsit. Terhesen még nagyon gondoskodóak voltak velem jól bántak velem. Aztán amióta megszületett a kislányunk egyre többször szólogatott be. Tény hogy sok segítséget kaptam kapok a kislány körül de nagyon szereti megmondani mit hogyan kellene vele csinálnom. Az utóbbi fél 1 évben lassan napi szintűek a megjegyzései. Férjemet is egyre jobban kezdte zavarni hogy a kislányunk állandóan hozzá ragaszkodik ha meglátja és sose tudjuk felhozni vagy kivinni sétálni úgy hogy ne hisztizzen sirjon utána. Tegnap a lakhatásrol beszélgettek mert mostanában elég gyakori téma. Férjem megmondta neki nem azért tanult és szerzett 2 diplomát hogy a tetőtérben élje le az életét. Ezen nagyon megsértődött mert hogy házat nem fogunk tudni venni mivel 40 milliók a lakás meg 30. Férjem mindig nézi hogyan változnak az ingatlan árak és bízik benne lejjebb fog menni kicsit jövőre h lépni tudjunk. Azt mondta anyós neki hogy biztos csak kihasználja őket, mert megvárja míg a kislány nagyobb lesz megszedi magát és lép. Örülök hogy végre kiállt magáért értünk és legalább kezdünk egyetérteni valamiben hogy itt hosszú távon nem lesz jó nekünk. Viszont a főzéssel kicsit gondjaim vannak mindent mást meg tudok csinálni. Az lenne a kérdésem mennyire lenne nehéz megtanulni ezt gyerek mellett? Így elmennétek hogy igazából sose laktatok szülőktől külön? Jövőre oviba kell íratnom a kislányt ezért is sürget minket az idő hogy hogy fog alakulni minden. A fundamentát januárban fogják kiutalni és fél év van hogy beforgassuk vásárlásra. Megoldható ovi előtt még a költözés?
2022. ápr. 13. 14:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező időnkent felboffent magából egy kérdést arra vonatkozóan, hogy mit csináljon az életével.

A gyerek nő, mint a gaz a részéről, anyós foglalkozik vele, így nyilván hozzá kötődik jobban. Ugyanakkor meg a gyerek mellett "nem tud csinálni semmit". Kb. ez a lényege az összes kérdésnek.

2022. ápr. 13. 21:12
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
21. Ach sooo... tehat ez mar a sokadik kerdése...?
2022. ápr. 13. 21:29
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
22. Igen
2022. ápr. 13. 22:36
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokadik kérdése. Mindnek az a lényege, hogy anyósék nyakán él, anyós főz rá, segít neki, ha kell ugrik a gyerekhez mégis ő a rossz.
2022. ápr. 14. 08:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!