Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha "késel" a gyerekért az...

Ha "késel" a gyerekért az oviba, bölcsibe szólsz előre?

Figyelt kérdés

Általában 16.30-ig bezárólag mindig elhozom a gyereket.

Most heti 1x keddenként orvoshoz fogok járni és a férjem megy érte de ő olyankor csak 17.20-ra ér oda. (18-ig vannak nyitva)

Ti ilyenkor jeleznétek, hogy később jön vagy nem?

2022. ápr. 12. 09:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem dolgozok ilyen intézményben, de úgy gondolom ez nem olyan, mint egy bolt, hogy 6-ig nyitva, akkor addig mindenképp ott lesz valaki. Úgy sejtem nagyjából tudják mikor megy el az utolsó gyerek és utána hazamennek. Ők is emberek, ők is tervezhetnek délutánra, ha tudják kb mikor végeznek és nem mindegy, hogy 1 órával előbb vagy később. Másrészt itt is írta az egyik hozzászóló, hogy a gyereknek se mindegy. Ha a nevelő se tudja miért nem jöttök, mégis mivel nyugtassa a gyereket ha kell. Csak egyszer kell szólni, ez nem olyan nagy dolog…
2022. ápr. 12. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Igen,szólok.
2022. ápr. 12. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem amiatt is jó, ha szólsz, hogy akkor a gyerekedet is arra készítik fel. Ha nem szólsz, akkor mindenki azon fog idegeskedni, hol vannak már a szülei, és így a gyereked is full stresszes lesz. Na, ezt előzheted meg azzal, ha szólsz előre.
2022. ápr. 12. 12:08
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

Nekem azért is szólt az anyuka, hogy nem ér ide uzsi végre mint szokott, csak 10 percel utána.

Nem én várom a szzülőt hanem a gyerek, és jobb, ha tudom, mert akkor neki is többször elmondom napközben, hogy ma tovább lesz.

2022. ápr. 12. 12:34
 15/16 anonim ***** válasza:
21%

Nyitvatartási időben nem szólnék.

Az én lányom örül ha még maradhat játszani az óvodában.

Sőt ha hamarabb mentem, még meg is kérdezte, hogy mért jöttél ilyen korán?

2022. ápr. 12. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem.
2022. ápr. 12. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.