Ha "késel" a gyerekért az oviba, bölcsibe szólsz előre?
Figyelt kérdés
Általában 16.30-ig bezárólag mindig elhozom a gyereket.
Most heti 1x keddenként orvoshoz fogok járni és a férjem megy érte de ő olyankor csak 17.20-ra ér oda. (18-ig vannak nyitva)
Ti ilyenkor jeleznétek, hogy később jön vagy nem?
2022. ápr. 12. 09:42
1/16 anonim válasza:
Még szép...
Nem 10 percről van szó, hanem 1 óráról bakker...
2/16 A kérdező kommentje:
Oké, de 18-ig vannak nyitva, tehát nyitvatartási időben hozzuk el így is.
2022. ápr. 12. 09:45
3/16 anonim válasza:
Akárhonnan kések szólok, pláne ha tudom is előre. Ha nem tudom, de megcsúszok, akkor is odatelefonálok. Szerintem alap…
4/16 anonim válasza:
Meddig tart szólni, hogy Jucika néni keddenként később megyünk a gyerekért, ne tessék aggódni?
5/16 anonim válasza:
Oje, h 6ig vannak nyitva, de az ovonenik nagyjabol tudjak kit mikor visznek el. Sot a gyereknek is van erzeke az idohoz, attol h nem ismeri az orat. Egyértelműen jelezni kell. Nem tart semeddig ez a 2 mondat kb, miert gondolkodsz egyáltalán rajta?
6/16 anonim válasza:
De nem késik, idézőjelbe is tette. Odaérnek bőven zárás előtt érte, nem köteles szólni, persze más kérdés hogy nem is nagy dolog szólni, és akkor tudnak róla.
8/16 anonim válasza:
Illik szólni, főleg, hogy tudsz róla. Elmondod, hogy ,,Piroska néni. Keddenként dokihoz fogok menni. A férjem később jön a gyerekért, de jön. Ne aggódjon. Nem felejtjük itt”.
9/16 anonim válasza:
10 perc miatt nem szoktam, de ezt már jelezném. Egyrészt tényleg nem tart semeddig másrészt azért nyilván a mekszokott időben várnak majd. Biztos én is meglepődnék ha valaki aki mindig x időben jött, nem jönne csak 1 óra múlva. Meg hát olyankor gyerek se sok van már. Legalábbis nálunk. 6 kg nyitva de álltalában 5kor az utolsó gyerek is oda
10/16 anonim válasza:
Az se mindegy, hogy a gyerek esetleg már nyűgös, és hazamenne, akkor megnyugtatni kell, hogy nemsokára jönnek érte, vagy inkább kitudja meddig elterelni a figyelmét a témáról. Mindkettőt megoldja a pedagógus, de nem mindegy, milyen időintervallumra tervezzen. Plusz az a korrekt, ha kommunikálnak egymással a szülők és pedagógusok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!