Hogy ejtik Magyarországon?
Figyelt kérdés
Kislányomnak az Aisa nevet szeretnénk adni, de nem tudjuk, hogy melyik kiejtés elterjedt itt nálunk. Simán Aisa, vagy Ájse?2022. ápr. 11. 10:04
1/9 anonim válasza:
Ahogy írod, Aisa. Adható még az Ajsa változat is.
2/9 anonim válasza:
vagy lehetne esetleg olyan neve amit ki tudtok mondani
4/9 anonim válasza:
Nem, 3. Magyarországon az ahogy írod úgy érted szabaly van ervenyben. Az Aisa név így ejtendo, i-vel. Anyakonyvezheto az Ajsa is, azt meg j-vel ejted
5/9 anonim válasza:
Szomszéd kiscsajnak Aisa a neve.
Őt "Áisa"-nak hívják.
Ritka buta egy név szerintem.
Mikor az anyja kiabál neki az udvaron, mindig elkap a röhögés.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez mindenhogy hülyén hangzik. Hivatalosan Aise-nek ejted, tehát i-vel és a-val. De az Ajse és Ájse is adható. Hát, mit ne mondjak, egyik jobb, mint a másik.
7/9 anonim válasza:
Ez egy török név Magyarországon Ajse lenne .
Ismerek egy kedves normális ilyen hölgyet ő török ,de nem Magyarországon élek ahol most élek teljesen elfogadott ez név.
8/9 anonim válasza:
Szerintem csaj simán Ajsának ejtik :)
9/9 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy nem kértem véleményt. Aki választolt normálisan, annak köszönöm :)
2022. ápr. 11. 20:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!