KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » 🌾FlĂłra nĂ©vrƑl mit gondoltok?🌾

🌾FlĂłra nĂ©vrƑl mit gondoltok?🌾

Figyelt kérdés

Nekem elsƑre nagyon megtetszett, hangzĂĄsra is szĂ©p kellemes Ă©s rövid (mondjuk Ă©n nem szeretem a hosszĂș neveket). Mit gondoltok rĂłla, vĂĄllalhatĂł?

A gĂșnyneveket most ne is emlĂ­tsĂŒk, mert amĂșgy bĂĄrmi nevet lehetne gĂșnyolni pl. itt a flĂłra Ă©s fauna, bĂ©lflĂłra (vagy ezek miatt nagyon nem jön be?). Mi ugrik be elsƑre rĂłla ezeken kĂ­vĂŒl?

2022. ĂĄpr. 11. 00:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nekem a fló hangzás miatt rosszul hangzik, nem tetszik egyáltalán. Nem tartom nƑiesnek.
2022. ĂĄpr. 11. 15:50
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 32/37 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Sok FlĂłra ismerƑsöm volt, szerintem szĂ©p nĂ©v :)
2022. ĂĄpr. 11. 20:00
 33/37 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Nagyon szép név. Flóra is, Florentina is pl, ezek a Floros kezdetƱ nevek nagyon szépek szoktak lenni.

itt van mind

www.nytud.mta.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/osszesnoi.pdf

2022. ĂĄpr. 12. 18:50
 34/37 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
*azĂ©rt linket mĂĄsoltam, mert ide akartam az összeset Ă­rni, ami Florral kezdƑdik, csak lusti voltam. Meg, mĂ©g aki mĂ©g nem ismeri/ismerte ezt a gyƱjtĂ©st, az is lĂĄthatja. Én csak olvasgatni szoktam, hogy milyen Ășj nevek jöttek ki, hĂĄtha mĂĄst is Ă©rdekel; tehĂĄt Ă©n csak nĂ©zem. Nekem mĂĄr megvannak a favorit neveim.
2022. ĂĄpr. 12. 18:57
 35/37 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nekem tetszik. A vĂĄrosunkban 1 nƑt ismerek, akit igy hivnak. Szerintem nem lenne több csĂșfolĂĄsnak kitĂ©ve, mint Ă©n az ErzsĂ©bettel (Ă©pĂŒl mĂĄr az ErzsĂ©bet- hĂ­d?)
2022. ĂĄpr. 13. 07:14
 36/37 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nem tetszik. RĂĄadĂĄsul mindig a mosĂłszappan jut eszembe rĂłla.
2022. ĂĄpr. 22. 10:27
 37/37 anonim ***** vĂĄlasza:
Nekem a kedvencem, listĂĄs nĂ©v nĂĄlunk is, viszont a mĂĄssalhangzĂł torlĂłdĂĄs miatt ki fog esni sajnos (....r FlĂłra - RFL). Azt mĂ©g nem tudom, hogy mit vĂĄlasztunk helyette, de szerintem szĂ©p, nƑies nĂ©v.
2022. jĂșl. 21. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!