đžFlĂłra nĂ©vrĆl mit gondoltok?đž
Figyelt kérdés
Nekem elsĆre nagyon megtetszett, hangzĂĄsra is szĂ©p kellemes Ă©s rövid (mondjuk Ă©n nem szeretem a hosszĂș neveket). Mit gondoltok rĂłla, vĂĄllalhatĂł?
A gĂșnyneveket most ne is emlĂtsĂŒk, mert amĂșgy bĂĄrmi nevet lehetne gĂșnyolni pl. itt a flĂłra Ă©s fauna, bĂ©lflĂłra (vagy ezek miatt nagyon nem jön be?). Mi ugrik be elsĆre rĂłla ezeken kĂvĂŒl?
2022. ĂĄpr. 11. 00:20
31/37 anonim vĂĄlasza:
Nekem a flĂł hangzĂĄs miatt rosszul hangzik, nem tetszik egyĂĄltalĂĄn. Nem tartom nĆiesnek.
32/37 anonim vĂĄlasza:
Sok FlĂłra ismerĆsöm volt, szerintem szĂ©p nĂ©v :)
33/37 anonim vĂĄlasza:
Nagyon szép név. Flóra is, Florentina is pl, ezek a Floros kezdetƱ nevek nagyon szépek szoktak lenni.
itt van mind
www.nytud.mta.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/osszesnoi.pdf
34/37 anonim vĂĄlasza:
*azĂ©rt linket mĂĄsoltam, mert ide akartam az összeset Ărni, ami Florral kezdĆdik, csak lusti voltam. Meg, mĂ©g aki mĂ©g nem ismeri/ismerte ezt a gyƱjtĂ©st, az is lĂĄthatja. Ăn csak olvasgatni szoktam, hogy milyen Ășj nevek jöttek ki, hĂĄtha mĂĄst is Ă©rdekel; tehĂĄt Ă©n csak nĂ©zem. Nekem mĂĄr megvannak a favorit neveim.
35/37 anonim vĂĄlasza:
Nekem tetszik. A vĂĄrosunkban 1 nĆt ismerek, akit igy hivnak. Szerintem nem lenne több csĂșfolĂĄsnak kitĂ©ve, mint Ă©n az ErzsĂ©bettel (Ă©pĂŒl mĂĄr az ErzsĂ©bet- hĂd?)
36/37 anonim vĂĄlasza:
Nem tetszik. RĂĄadĂĄsul mindig a mosĂłszappan jut eszembe rĂłla.
37/37 anonim vĂĄlasza:
Nekem a kedvencem, listĂĄs nĂ©v nĂĄlunk is, viszont a mĂĄssalhangzĂł torlĂłdĂĄs miatt ki fog esni sajnos (....r FlĂłra - RFL). Azt mĂ©g nem tudom, hogy mit vĂĄlasztunk helyette, de szerintem szĂ©p, nĆies nĂ©v.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!