Mi ugrik be a Balázs névről?
Figyelt kérdés
Milyen ember jellem?2022. ápr. 6. 17:37
1/22 anonim válasza:
Az első nagy szerelmemet így hívták. Pont olyan jellemű személy ugrik be, mint amilyen ő volt. Egy nagyszájú, aki a pesszimizmusát és az önbizalom hiányát próbálta leplezni a nem mindig kedves megnyîlvánulásaival.
3/22 anonim válasza:
Egy cuki kisfiú ( 2 éves)
Amúgy semmi..
4/22 anonim válasza:
Kinek kell egy ilyen Balázs?
Gyermekkorom egyik ifjúsági regénye. Sosem tudok elvonatkoztatni tőle. Sovány, szeretni való, kis szerencsétlen fiú.
5/22 anonim válasza:
Jókai Anna regényében, a Sudár Annában a kisfiú, akit bálványoz a nagyanyja, ezért egy szőke, kékszemű, nagyon szép kisfiút képzelek el. De mivel a családban van Balázs vezetéknévvel is ember, akit nem bírok, sajnos hiába tetszene maga a Balázs név, mégis kellemetlen érzés társul hozzá.
6/22 anonim válasza:
Nekem is az első nagy szerelmem volt Balázs, ő egy nagyon jóképű, titokzatos, visszafogott, mosolygós srác volt, rajongtam érte, a mai napig a kedvenc férfinevem.
7/22 anonim válasza:
Sün Balázs
https://www.youtube.com/watch?v=L8orb_rvDmo
Hallottam már dalként is, de azt valamiért nem találni.
9/22 anonim válasza:
A volt pasim, aki egy önző, felnőttként is nagy gyerek, mamakedvence típus volt, aki félt az elköteleződéstől. Most a sógornőm pasiját is pont így hívják, és ő is pont ilyen jellem.
10/22 anonim válasza:
A drogos, figyelemzavaros (nem leszólás, tényleg az volt) volt osztálytársam. Nem bírtam.
Normálisan becézni se lehet a nevet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!