Mi ugrik be a Balázs névről?
Figyelt kérdés
Milyen ember jellem?2022. ápr. 6. 17:37
11/22 anonim válasza:
Egy ismerősöm, aki rendes ember volt, de sajnos meghalt. Őmiatta szimpatikus a név, de hangzásra egyébként nem tetszik, valahogy a mazsola ugrik be róla (bocs).
12/22 anonim válasza:
Az első nagy tini szerelmemet hívták Balázsnak. A név alapvetően nem tetszik, de ő egy nagyon nagy szívű, segítőkész ember volt. Ennek már 15 éve :D Azóta megismertem pár másik Balázzsal is és mind ilyen volt.
13/22 anonim válasza:
Rettenetesen elcsépelt, nem túl merész korosztályos tucatnév lett egy időben humán értelmiségi családok körében, azt kb. sehol máshol. Semmi kontra, csak tényleg volt már, hogyha a tizenharmadik gyerek is Balázs lesz a szembejövő húszból, hát én átugrom saját magamat. Azt is lehetett volna arcra tippelgetni, melyik kismama fog Balázs és nem Balázs nevet adni a gyerekének. És nem lett volna teljesen szerencsejáték.
14/22 anonim válasza:
Nekem is Balázsnak hívták az első tiniszerelmemet. Humoros, okos, jófej srác volt.
De egyébként annyi Balázs nevű ismerősöm van, hogy nem igazán jut eszembe specifikus tulajdonság a névről.
16/22 anonim válasza:
Az unokaöcsémet így hívják, vagány kissrác.
17/22 anonim válasza:
Aludj el szépen kis Balázs. (óvodában nagyon sokat olvasták)
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
A volt főnököm. Imádtam, nagyon rendes főnök és ember volt. Tetszik amúgy is a Balázs név, fiam majdnem Balázs lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!