đžFlĂłra nĂ©vrĆl mit gondoltok?đž
Figyelt kérdés
Nekem elsĆre nagyon megtetszett, hangzĂĄsra is szĂ©p kellemes Ă©s rövid (mondjuk Ă©n nem szeretem a hosszĂș neveket). Mit gondoltok rĂłla, vĂĄllalhatĂł?
A gĂșnyneveket most ne is emlĂtsĂŒk, mert amĂșgy bĂĄrmi nevet lehetne gĂșnyolni pl. itt a flĂłra Ă©s fauna, bĂ©lflĂłra (vagy ezek miatt nagyon nem jön be?). Mi ugrik be elsĆre rĂłla ezeken kĂvĂŒl?
2022. ĂĄpr. 11. 00:20
11/37 A kĂ©rdezĆ kommentje:
10.HĂĄt ne haragudj de nekem ez szörnyƱ..đ
2022. ĂĄpr. 11. 01:04
12/37 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Köszi a vĂ©lemĂ©nyeket, jöhetnek mĂ©g amĂșgy. :)
2022. ĂĄpr. 11. 01:06
13/37 anonim vĂĄlasza:
Nekem nem tetszik. Ăn nagyon erĆsen kihallom a "lĂł" szĂłt belĆle.
14/37 anonim vĂĄlasza:
Szerintem jĂł nĂ©v! Ez pont egy olyan nĂ©v szerintem amit a gyerek is szĂvesen viselne, ez pedig fontos!
15/37 anonim vĂĄlasza:
Szerintem egy tök okĂ©s nĂ©v, nem adnĂĄm a lĂĄnyomnak, de szerintem nincs vele baj. Ătlagos nĂ©v.
16/37 anonim vĂĄlasza:
Nekem sokĂĄig kedvenc kislĂĄny nevem volt, amĂg meg nem ismertem valakit ezzel a nĂ©vvel Ă©s ez a szemĂ©ly nem tett jĂł benyomĂĄst rĂĄm, olyannyira, hogy Ăgy mĂĄr biztos nem adnĂĄm a gyerekemnek.
17/37 anonim vĂĄlasza:
Szerintem szĂ©p, klasszikus, normĂĄlis nĂ©v. Ăn mondjuk jobban kedvelem a becĂ©zhetĆ Ă©s magyar eredetƱ neveket. KĂ©t FlĂłrĂĄt ismerek (35 ill. 10 Ă©ves) Ă©s jelentem, Ćk szimpatikusak.
18/37 anonim vĂĄlasza:
Nekem mindig a margarin jut rĂłla eszembe. Pedig nem csĂșnya nĂ©v vĂ©gĂŒlis, ha megprĂłbĂĄlok elvonatkoztatni a margarintĂłl, de egyszerƱen nem sikerĂŒl.
19/37 anonim vĂĄlasza:
Nekem tetszik, adnĂĄm szĂvesen, csak nem valĂłszĂnƱ hogy lesz 2.gyerekĂŒnk. NĂĄlam listĂĄs, a fĂ©rjem vĂ©tĂłzta a kĂ©pzeletbeli 2. gyerekĂŒnk nevekĂ©nt.
20/37 anonim vĂĄlasza:
Nekem mindig a gĂșnynĂ©v ugrik be, nem tudok elvonatkoztatni. De amĂșgy teljesen ĂĄtlagos nĂ©v. KĂŒlönösebben nem tetszik, de annyira nem is borzalmas, mint pĂ©ldĂĄul a ZoĂ© vagy Hanna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!