đžFlĂłra nĂ©vrĆl mit gondoltok?đž
Figyelt kérdés
Nekem elsĆre nagyon megtetszett, hangzĂĄsra is szĂ©p kellemes Ă©s rövid (mondjuk Ă©n nem szeretem a hosszĂș neveket). Mit gondoltok rĂłla, vĂĄllalhatĂł?
A gĂșnyneveket most ne is emlĂtsĂŒk, mert amĂșgy bĂĄrmi nevet lehetne gĂșnyolni pl. itt a flĂłra Ă©s fauna, bĂ©lflĂłra (vagy ezek miatt nagyon nem jön be?). Mi ugrik be elsĆre rĂłla ezeken kĂvĂŒl?
2022. ĂĄpr. 11. 00:20
1/37 anonim vĂĄlasza:
Nekem tetszik a Flóra név. Szerintem teljesen vållalható.
2/37 anonim vĂĄlasza:
Nekem is tetszik. Annak ellenĂ©re is, hogy összesen kettĆt ismerek Ă©s sajnos mindkettĆ egy undok... A nĂ©v önmagĂĄban akkor is tetszik
4/37 A kĂ©rdezĆ kommentje:
3.Ennyire nehĂ©z volt megĂĄllni? Nem azt kĂ©rtem hogy sorolj gĂșnyneveket, hanem amĂșgy mit gondoltok a nĂ©vrĆl...
2022. ĂĄpr. 11. 00:40
5/37 anonim vĂĄlasza:
Csak a kĂ©rdĂ©st olvastam el, a kiegĂ©szĂtĂ©st nem.
6/37 A kĂ©rdezĆ kommentje:
5,pedig annyira nem sok...
2022. ĂĄpr. 11. 00:45
8/37 A kĂ©rdezĆ kommentje:
7.Mint Ărtam vĂ©lemĂ©nyt Ărjatok, ne random dolgokat...olyan nehĂ©z ezt kĂ©rni? :(
2022. ĂĄpr. 11. 00:53
9/37 anonim vĂĄlasza:
Na, jĂł, Ărok vĂ©lemĂ©nyt is, nekem semleges ez a nĂ©v, de az Fl betƱk miatt nem annyira tetszik mĂ©gsem, nehĂ©z kimondani. Olyan furĂĄn megakad az ember nyelve. De amĂșgy se nem rossz, se nem jĂł.
10/37 anonim vĂĄlasza:
Rövid nevek közĂŒl van sok, ami szebb. Nekem a Böske tetszik mostanĂĄban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!