Mi a véleményetek a Bellaróza névről?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 17:09
1/14 anonim válasza:
kb mint egy Belladonna :-D Igazi mérgező név:-D
2/14 anonim válasza:
Nem tetszik. A Bella az szép, talán nem is kell hozzá Izabellának lennie. Alkonyattól független, ez egy szép név. De így egyben borzalmas. Becézve valószínűleg Bella, Bellácska lenne, mert nem hiszem, hogy sok gyerek mondaná magától azt, hogy becézzetek Rózának, Rozinak, Rózikának. A Rosa "Rosalia" szép, de a Róza az Róza, nem "Rozá" vagy "Roszá", vagy hogy kell kiejteni.
3/14 anonim válasza:
Bella csúnya, olyan befejezetlen, kutyanév. Róza nagyon szép, inkább azt adnám nem kell túlcifrázni szerintem
4/14 anonim válasza:
Nekem erőltetettek ezek a Bellaróza
Barbarella
Lilianna
Lilibella
Stb nevek
5/14 anonim válasza:
Nekem se tetszenek ezek a Frankeinstein-nevek.
6/14 anonim válasza:
Röhejes. A Bella magában gyönyörű.
7/14 anonim válasza:
Frászt kapok az ilyen össze rakott nevektől.
Mirabella, Lorabella, Bellaróza… az összes egyformán béna.
A Bella már nagyon elcsépelt önmagában is, a fent említett formáival meg pláne.
A Róza nagyon szép!
8/14 anonim válasza:
Megmondom őszintén.
Bellaróza, Lorabella stb szerintem egy tehén név. Legalább is én egy tehenet tudok elképzelni, aki áll a legelőn és nyammog.
9/14 anonim válasza:
Egy burgonya fajtát hívnak így.
10/14 anonim válasza:
Nem tetszik. Külőn külön adnám inkább. Én sem szeretem ezeket az összerakott neveket. Annabella Hannaróza Annaliza Annasára Lorabella Lilibella meg a jó Isten tudja mik vannak még. Nagyon erőltetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!