Szupinált szandál kérdés! Hol kaphatnék ekkora méretben?
Salus? Fiam 33 szandált hord, nincs 34es?
Ponte720 is szupis
De régen olvastam egyedi készítésű gyogy ciporol és nem volt csúnya, meg is lepődtem. Persze rájöttem hogy a ponte20 is modern. Szerintem keress rá neten.
Hát szupináltban szerintem már csak a Ponte20 ami játszhat, és nem olyan gyógycipős kinézetű.
Lányom ovis kora óta sarokéket hord, zárt cipőknél minden további nélkül jó. Neki most 35-ös a lába. A szandál az kínszenvedés (hátul nyitott szandállal nem működik a sarokék), de én végül mindig le tudtam vadászni olyat, amibe beletehető, hátul zárt. Tavaly nyáron ilyenje volt:
Egyébként általában az ecipo.hu-n keresgélek és rendelek, amiket hordunk márkákat (Primigi, Renbut, Bartek-ezekből inkább a szandál, Geox, Skechers - a sportosabb cipők), abból nagyjából ismerem a méretezést. Ha meg mégsem jó, simán visszaküldöm, elég gördülékenyen és rugalmasan működik. Cipőboltban elvétve találok, mondjuk a tavalyi az pont sima CCC-s volt.
Amúgy is kevesebbet hord már szandált (szoknyát-ruhát is), tavaly nyáron a rövidnadrág-sportcipő kombó volt a kedvenc viselet. Az iskolai benti cipője se szandál már, hanem sportosabb balerinacipő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!