Segítenének babanevet választani?
Figyelt kérdés
Nővérem nevében kíváncsiak vagyunk a nagyközönség véleményére.
Lehetséges babanevek vezetéknévvel együtt:
-Lemák Milán
-Lemák Benett
-Lemák Tamás
-Lemák Balázs
Esetleg tippek is jöhetnek a vezetéknév mellé, köszönjük :)
2022. márc. 30. 22:34
11/29 anonim válasza:
Nekem tetszik a Milán a vezetéknévvel, de a Tamással hangzik a legjobban. Egyébként nekem mindegyik név tetszik, talán a Benettet azt nem adnám.
12/29 anonim válasza:
Elég nehéz szerintem ehhez a vezetéknévhez passzolót találni, de biztos vannak. Ezekből szerintem a Balázs a legjobb hozzá, és magával a névvel sincs bajom, szóval én arra szavazok.
14/29 anonim válasza:
Tamás. De ha új név kell,akkor nekem tetszik a Bercel is.
15/29 anonim válasza:
Hát nekem meg pont a Tamás az egyetlen, amire azt mondtam azonnal, hogy csak azt ne. LeMÁs TaMÁs, nekem idétlenül rímel..... A többi jó, de a Benettet roppant ciki névnek tartom, és a Balázsra esne a választásom.
16/29 anonim válasza:
Balázsra ment a szavazat, de a Benett is jó.
17/29 A kérdező kommentje:
Érdemes tudni hogy az apuka is Tamás, de az anyuka nem ragaszkodik ahhoz, hogy az apukárol legyen teljesen elnevezve :D
2022. márc. 31. 13:33
18/29 anonim válasza:
Apuka nevét én nem adnám, bár én is a Tamást jelöltem, de a második nálam a Balázs.
19/29 anonim válasza:
Számomra egyértelműen a Balázs hangzik a legjobban.
20/29 anonim válasza:
Nekem is 100% a Balázs tetszik leginkább, de a Tamás is egész jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!