Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyaként a mai...

Egyedülálló anyaként a mai világban?

Figyelt kérdés

Olyan történetekre lennék kíváncsi,akik terhesen egyedül maradtak . Hogy csináltátok?

Közösen vállaltuk a babát,de az apuka teljesen ki van fordulva magából. A családom mellettem áll.

Egyedül tudok biztosítani magunknak egy középszínvonalat.

Tudom,hogy nehéz lesz,de megcsinálom!

2022. márc. 21. 19:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hasonlóan érzem, mint az utolsó válaszoló.

Én 2 gyerekkel vagyok egyedül.

1 évbe telt, mire lelkileg összeszedem magam. Most már tényleg úgy érzem, hogy jó ez a szabadság

2022. márc. 23. 09:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy ezt mondom, de őszintén sajnállak titeket kedves két utolsó, és végtelenül szomorúnak tartom, hogy csak ezt van/volt módotok szabadságnak megélni. Egy normális férfi mellett ezek ugyanúgy nincsenek. Szomorú és dühítő, hogy sok férfi mellett nem lehet megélni a szabadságot és az anyaságot egyszerre....
2022. márc. 23. 12:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Nálunk az a helyzet,hogy borzasztóan befolyásolják a haverok.És sikerült is szétszedni minket…

Ha hülye akkor menjen,de nem így indultunk …

2022. márc. 23. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:

A nemtudom hanyadik valaszolo vagyok.

En is szuletesetol kezdve vagyok vele egyedul, ennek 6 eve. Keson is szultem ( 40-he kozel), es akkor mar vagy 15 eve vagytam en is igazi, jo csaladra. Hat , nem jott ossze sajnos.

Jol megvagyunk, tenyleg, elvezem, en elegge ontorvenyu vagyok, nem hianyzik, hogy valaki beleszoljon mindenbe. A gyerekkel az apja nem foglalkozik.

Most meg ennyi ido utan mar elkepzelni sem tudom, hogy legyen valakim.Persze hianyzik, de eddig mindig megjartam, most sem sikerulne.

Ugyhogy elkonyveltem magamban nekem ez jutott, ha megno a fiam veszek par kutyat. Nem mindenki szerencses sajnos a parkapcsolatban.

2022. márc. 23. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!