Miért rossz az egyedülálló anyaság? Meddig éltetek egyedülálló anyaként? Mi volt a nrhézség a párkeresésben?
7es provokalni akar, én jelentettem. Valószínűleg egyedülálló és így éli ki a frusztraciojat 🤷♀️ De látod, szerinte én is, egyedülálló vagyok és csak felcsinaltak, igaz épp egy hete költöztem össze a párommal, gyermekem apjaval és nagy szerelemmel várjuk a kisfiunkat pár héten belül.
A kerdezonek azt tudom írni hogy pl az én fodraszomat 7 hónapos terhesen hagyta ott a párja, mesélte hogy nagyon nehéz volt neki mert ráadásul a szülei sem élnek már, testvérei is mind gyerekesek, hazasok, nem értek rá neki segíteni, ő végül a facebookon talált egy potnagyit a kislanyanak aki azóta is rendeteget segít neki, vigyáz rá amíg ő dolgozik stb és 3 év után most meselte hogy párra talált.
Kerdezo, nem rossz, nem konnyu persze, de nem rossz. Millioszor jobb mint egy rossz kapcsolatban, meg a gyereknek is jo, ha nem ugy no fel, hogy a szulei allandoan veszekednek, mint anno az enyemek.
7 eve vagyok egyedulallo anya, nem zavar, nagyon jol megvagyunk. Ha jon valaki jon, ha nem, nem. Nem rossz egyaltalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!