Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekesek miért nem fogadjá...

A gyerekesek miért nem fogadják el, hogy a gyerekesek boldogok tudnak lenni gyerek nélkül is, utazásnak meg hobbinak élve?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár napban egymásnak estek itt a gyerekesek-gyermektelenek, és sok gyerekes olyan lenézően nyilatkozott, hogy a gyermektelenek azt hiszik, az utazás meg a hobbi felér egy gyrekkel, meg hogy csak elhitetik magukkal, hogy boldogok gyerek nélkül...

Én magam szülőként nem értem, miért olyan hihetetlen valakinek, hogy nem mindenki vágyik gyerekre, nem mindenki szeretné ezt az életformát? Igen, nekem a legnagyobb boldogság a gyerekem, de el tudom fogadni, hogy van, akinek nem lenne az. Mert mások vagyunk, más vágyakkal és nézetekkel?

A gyerekesek mindig megsértődnek, ha valaki azt mondja, szülőnek lenni sz*r, közben meg ök is pont ugyanezt tolják a gyerekteleneknek. De miért?

Figyelem, a kérdés most nem az, hogy a gyeremektelenek miért cseszegetik a gyerekeseket, a másik oldalra vagyok kíváncsi.

2022. márc. 19. 16:44
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
95%
Nekem van gyerekem, de ismerek olyanokat akik teljes odaadassal élnek pl a kutyazasnak, turazasnak, hegymaszasnak mint hobbinak, es nincs gyerekük de teljes az életük. Es vannak akiknek azert nincs, mert nem találtak párt es ugyan szomorkodnak miatta, de mégis próbaljak a jot meglatni az életben, de mit is csinálhatnananak ezen kívül ebben a helyzetben ha már igy alakult. Nem vagyunk egyformák.
2022. márc. 19. 21:09
 22/53 anonim ***** válasza:
38%
Azért érdekes, hogy itt, ilyen kérdésnél a többség azon a véleményen van, hogy senkit nem érdekel, ki hány gyereket vállal. Közben meg a valóság nem ez, nagyon nem. Pláne, hogy maga az állam milyen szinten turkál mindenki hálószobájában az utóbbi években.
2022. márc. 19. 22:29
 23/53 anonim ***** válasza:
46%
22-es én egyáltalán nem tapasztalom, hogy a gyerekes lenézné a nem gyerekest, és megszólná miatta. Szerintem ez csak a gyerektelenek fejében létezik. Időnként úgy érzem, hogy unatkoznak, és ezért van idejük hülyeségeken agyalni.
2022. márc. 20. 06:53
 24/53 anonim ***** válasza:
34%

23, maguknak bizonygatják hogy nekik jó.

Ajánlom mindenkinek a Gyerekmentes övezet Facebook csoportot. Annyi gyűlölködést….

Fiatal nők amilyen trágárul tudnak írni kisbabákról. Nekem ne mondja senki hogy azok ott boldog emberek.

2022. márc. 20. 06:58
 25/53 anonim ***** válasza:
68%

Igazad van utolsó.

A múltkor valaki a 3 gyereket úgy nevezte hogy a 3 Szifiliszke...jó érzésű gyerektelen is kiakadt rajta mondjuk.

Oké ne akarjon vagy ne szeresse őket,de azért úgy beszélni róluk mint eltaposni való pondrókról nem vall egészséges személyiségre. Amúgy is sok a mentális beteg ott véleményem szerint...

2022. márc. 20. 07:15
 26/53 anonim ***** válasza:
68%
Én gyerekesként követem az oldalt. Kíváncsivá tett, hogy hogy élnek azok, akik tudatosan nem vállalnak gyereket. Hát sokkolt amit ott olvastam. Azt hittem, hogy egy olyan oldalra bukkantam, ahol nem a gyermek a mindennapi téma, és esetleg arról megy a diskurzus, hogy milyen gyerek nélküli programokra menjenek. Ehelyett színtiszta gyűlöletet találtam, nem csak a gyermekek, hanem szüleik és többi embertársuk iránt. Csupa megkeseredett ember van ott.
2022. márc. 20. 07:24
 27/53 anonim ***** válasza:
52%
Én is követtem egy darabig mert vicces és szórakoztató posztok voltak. Aztán mikor átment anya es gyerek gyűlöletbe ( vagy gyerMMMek- ahogy ők cikiznek minket,mondjuk nem értem ebbe mi a poén)akkor már nagyon sok volt. Már olyan dolgok mentek,hogy a gyerekeket ki kéne nyírni,agyonverni meg ilyenek...ebbol nem kértem.
2022. márc. 20. 07:37
 28/53 A kérdező kommentje:
De ha nem érdekel titeket a gyerektelenek élete, ahogy állítjátok, akkor minek nézegettek és követtek ilyen gyerekmentes csoportokat? :D
2022. márc. 20. 08:37
 29/53 anonim ***** válasza:
45%

Én úgy találtam meg ezt az oldalt hogy egy ismerős osztott meg egy posztot. Annyira kreténség volt, hogy kiváncsivá tett és egyszer legörgettem, ez minden.

Arról szólt a poszt, hogy a két éves kutyája már tudja hogy meg kell állni a zebránál. Bezzeg a két éves gyerek…

Egészséges ember kitálal ilyet? Nem.

És a legszomorúbb az az, hogy rengeteg csinos, fiatal lány írogatott.

Na meg az állat. Mindnek állat, ami következetesen a gyereke. Ez is rohadt beteg. Az állat soha, de soha nem lesz olyna mint egy gyerek. Vagy aki azt gondolja, az szánnivalóan el van tévedve.

2022. márc. 20. 08:45
 30/53 anonim ***** válasza:
64%
Belenéztem most. Gyermektelenként is undorítónak tartom.
2022. márc. 20. 09:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!