A gyerekesek miért nem fogadják el, hogy a gyerekesek boldogok tudnak lenni gyerek nélkül is, utazásnak meg hobbinak élve?
Az elmúlt pár napban egymásnak estek itt a gyerekesek-gyermektelenek, és sok gyerekes olyan lenézően nyilatkozott, hogy a gyermektelenek azt hiszik, az utazás meg a hobbi felér egy gyrekkel, meg hogy csak elhitetik magukkal, hogy boldogok gyerek nélkül...
Én magam szülőként nem értem, miért olyan hihetetlen valakinek, hogy nem mindenki vágyik gyerekre, nem mindenki szeretné ezt az életformát? Igen, nekem a legnagyobb boldogság a gyerekem, de el tudom fogadni, hogy van, akinek nem lenne az. Mert mások vagyunk, más vágyakkal és nézetekkel?
A gyerekesek mindig megsértődnek, ha valaki azt mondja, szülőnek lenni sz*r, közben meg ök is pont ugyanezt tolják a gyerekteleneknek. De miért?
Figyelem, a kérdés most nem az, hogy a gyeremektelenek miért cseszegetik a gyerekeseket, a másik oldalra vagyok kíváncsi.
23, maguknak bizonygatják hogy nekik jó.
Ajánlom mindenkinek a Gyerekmentes övezet Facebook csoportot. Annyi gyűlölködést….
Fiatal nők amilyen trágárul tudnak írni kisbabákról. Nekem ne mondja senki hogy azok ott boldog emberek.
Igazad van utolsó.
A múltkor valaki a 3 gyereket úgy nevezte hogy a 3 Szifiliszke...jó érzésű gyerektelen is kiakadt rajta mondjuk.
Oké ne akarjon vagy ne szeresse őket,de azért úgy beszélni róluk mint eltaposni való pondrókról nem vall egészséges személyiségre. Amúgy is sok a mentális beteg ott véleményem szerint...
Én úgy találtam meg ezt az oldalt hogy egy ismerős osztott meg egy posztot. Annyira kreténség volt, hogy kiváncsivá tett és egyszer legörgettem, ez minden.
Arról szólt a poszt, hogy a két éves kutyája már tudja hogy meg kell állni a zebránál. Bezzeg a két éves gyerek…
Egészséges ember kitálal ilyet? Nem.
És a legszomorúbb az az, hogy rengeteg csinos, fiatal lány írogatott.
Na meg az állat. Mindnek állat, ami következetesen a gyereke. Ez is rohadt beteg. Az állat soha, de soha nem lesz olyna mint egy gyerek. Vagy aki azt gondolja, az szánnivalóan el van tévedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!