2 gyerek után 174 cm/ 65 kg az tényleg sok ???
Figyelt kérdés
Szülinapi buliban voltunk,ahol oke, tenyleg kb 50 kilósak az anyukák,de az én 65 kilómra úgy néztek mint ha 120 kg lenne,és én jöttem ki majdnem hogy hülyének mikor azt mondtam,hogy szerintem nem egészséges a felfogásuk,és hogy magamhoz képest szeretnék jól kinézni,nem a top modellekhez képest.2022. márc. 13. 19:42
31/32 anonim válasza:
30. Többet ésszel mint erővel. Már akinek van 😅
És a másikat hülyézi le 🤦♀️
32/32 anonim válasza:
Hát 30-as, ha valaki egy társaságban eldicsekszik vele, hogy végre sikerült leadnia a terhesség során felszedett kilókat, és így sokkal jobban érzi magát a bőrében, akkor te jól megvered. Mitől van benned ez az agresszió? Miért fáj az neked, hogy más le akar, és le is tud fogyni, és annyira, hogy képes lennél megverni emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!