2 gyerek után 174 cm/ 65 kg az tényleg sok ???
Az tuti hogy ha valaki ilyet mondana, a képébe nyomnám a tortát :D de hogy kikérném magamnak a bunkóságát, az tuti. Ne higgyék már, hogy mindent szabad.
Amúgy ehhez a magassághoz teljesen jó ez a súly, pont az ideális. Az én 168 centimhez számítana átlagos testalkatnak, egy 150centis nőnek lenne esetleg már sok.
175 centimmel én is 65 kilósan vagyok a legjobb formámban.
62nel már betegnek néznek, 68nál kibuggyan a muffin top 😅
150 centihez sok lenne, de ehhez a magassaghoz pont jó bmi szerint is.
"a másik azt mondta azért te is csinos vagy,kicsit asszonyos típus,de csinos."
"Az 50 kilós szuper anyuk is szepek"
Szóval ugyanazt mondta, mint te, de te megalázva érzed magad. Egyébként a "szuper anyu" megnevezésben enyhe gúnyt érzek.
Egyébként a "szuper anyu" megnevezésben enyhe gúnyt érzek.
Ne érezd.
Akkor te miért érzed gúnyosnak az asszonyos megnevezést? Miért baj, ha valaki 50 kilósan érzi jól magát, ha te 65 kilósan?
Úgy néztek rám, mintha 120 kg lennék, úgy tekintenek rám, mint egy malacra. Tehát nem mondták, hogy bálna vagy, nem mondták, hogy malac vagy, te nem érezted jól magad a bőrödben, mert mindenki 50 kg-os szuper anyu volt, csak te voltál a 65 kg-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!