2 gyerek után 174 cm/ 65 kg az tényleg sok ???
Nem sok szerintem egyáltalán !
Én terhesség előtt voltam 60 a 170 cm-hez,
74-el mentem szülni , most szülés után 2.5 évvel vagyok 51 és szörnyen nézek ki, kb 10 évvel idosebbnek mint valójában!
A melleim helyen 2 zacskó vagyis inkább tasak🤣🤣
Az arcom be esett … stb
Aztán eszek mindent amúgy nem nézem mi az hizlal vagy sem és meg sem jön fel legalább 3-4-5 kiló pluszba, pedig nagyon jó volna ! Jó egesznap meg sem állok ez tény és való , de százszor jobban néztem ki 60 kilosan mint most 51 kilosan 1 gyerek után !
Szóval szerintem jók a “parametereid” 😊😊😊
2 te most dicsekszel😉 én meg a vízre gondolok és hízok.
Kérdező, ne hagyd hogy a hassanak rád, biztos egészséges és csini vagy.
"Minek jársz diliházba?"
Én azt hittem csak szülinapi buli lesz,3 éves a gyerek,most voltunk ilyenen először 🤣🤣
2 vagyok 😂😂
Gyere atveszek 5-6 kilót !
Egyébként tényleg én már csúnya vagyok 😄🤣
De legalább tudom magamról!
Egy kis sminkkel tudok szépíteni ..😅😅☝🏼
Nem lehet, hogy túlgondolod, hogy zajlott a beszélgetés?
Épp eszű felnőttek tudják, hogy mindenkinek más a magassága, alkata, és a te súlyod a magasságodhoz képest kifejezetten kevés.
Az egyikük konkrétan azt mondta ő bele halna ha ennyi kiló lenne,és hogy nem tudja én hogy bírom... a másik azt mondta azért te is csinos vagy,kicsit asszonyos típus,de csinos.
😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!