2 gyerek után 174 cm/ 65 kg az tényleg sok ???
20as ott kellett volna lenned. Nem én hoztam fel,és ez idáig meg se fordult a fejemben,hogy ez sok. A méreteim,alakom pedig inkább nőiesnek gondoltam eddig,és nem asszonyosnak úgymond.
A kövér nőket meg egyenesen kigúnyolták, "dagadt tramplik,akik elhagyták magukat" persze az egyik hozzá tette,hogy nyugidjak meg nem a 65 kilósokra gondoltak,hanem "az ilyen 75-80 kg"
Nem voltam ott, drága 21-es, de te sem. Kezdem azt érezni hogy te is dicsekedni jöttél az 50kilódra,ezért tetteted magad hót hülyének :D
Én is 168/55 körül mozgok, ez volt már -15/+15 élethelyzettől függően, de az ilyen kis mitugrászokat, akik verik a mellüket hogy sikerül éheztetniük magukat,kiütném 😅
Aki elégedett magával, az nem szól be egy szülinapi bulin egy másik anyukának, szóval az ilyeneknek van valami magánéleti válsága van.
Milyen trágya társaságban voltál te?
El nem tudom képzelni, hogy téma legyen bárkinek is a súlya egy gyerekzsúron. 6,5 éves anyaságom alatt egy valaki se szólt be a súlyom miatt, pedig én pont az vagyok, aki 45 kilóról 65 lett 2 gyerek után 160-hoz.
Aki elégedett magával, azt nem érdekli, hogy más 50 kg-an érzi jól magát, és nem érzi azt, hogy malacként tekintenek rá.
"de az ilyen kis mitugrászokat, akik verik a mellüket hogy sikerül éheztetniük magukat,kiütném 😅"
Igen, aki 50 kg, az biztosan éhezteti magát. Ha meg képes lennél megütni valakit, csak mert vékonyabb mint te, az téged minősít.
"Én is 168/55 körül mozgok, ez volt már -15/+15 élethelyzettől függően, de az ilyen kis mitugrászokat, akik verik a mellüket hogy sikerül éheztetniük magukat,kiütném 😅"
Amikor 40 kg voltál, akkor éheztetted magadat?
Ez mekkora kamu kérdés már.
Nyugi kérdező a magasságodhoz teljesen jó ez a súly.
Azért mert láttad xy celebet instán, 5 gyerek után, ugyanekkora magassággal 48 kilósan még nem kell bedepizni.
Teljesen jó súlyos magasagodhoz.
Én 160 cm vagyok így a 65kg már sok nekem kb 5 kg mínusz kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!