Egy gyerekesek? Tenyleg nem jatszik el a gyerek egyedul?
Az enyém jól eljátszik egyedül. Onnantól, hogy hasra tudott fordulni, csak úgy volt el, és 4-5 hónaposan akár 20-30 perceket is elmatatott magának a játszószőnyegen. Most 2 éves, most is tud egyedül játszani, de sokszor igényli azt is, hogy vele játszak.
Viszont ismerünk olyan vele egykorút, aki max 1-2 percet tud eljátszani magában, amúgy egész nap az anyját foglalkoztatja.
Szóval ez teljesen személyiség függő. Persze részben szoktatás kérdése is a dolog, de elsősorban a gyerek temperamentumától függ.
2.5 év van köztem és a húgom közt.
Sosem szerettem vele játszani. Ő a Barbie-kat szerette, én a természetet. Ha anyám erőltette, sírtam, harcoltam, csak ne kelljen..
Amúgy 5 éves a lányom, szépen eljátszik magában. Ha van kedve.
Nekem bár kettő van kis korkülönbséggel, egész nap eljátszanak együtt, viszont ők egyedül is eljátszanak órákat.
Kisbaba koruk óta elvannak egyedül nem csak fél órákra, hanem gyakorlatilag egyáltalán nem kell őket szórakoztatni.
De én úgy látom, hogy ez ritka mint a fehér holló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!