Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy gyerekesek? Tenyleg nem...

Egy gyerekesek? Tenyleg nem jatszik el a gyerek egyedul?

Figyelt kérdés
Ha igy van, mikor kezdett onalloan jatszani? Sokat ijesztgetnek ezzel, ha nem lesz tesoja akkor mindig rajtam fog csungeni, de nem szeretnek meg egyet. Tudom, hogy az En dontesem de fel szeretnek keszulni hany evig ne szamitsak onallo jatekra? Egy 9 honaposom van, valtozo mennyire tud magaban jatszani. Van amikor 30-50 perc van amikor nyugos napja van es legszivesebben visszamaszna belem :)
2021. máj. 23. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
9 éves a fiam, 8 éves koráig egyke volt. Nagyon jól eljátszott mindig magában is.
2021. máj. 23. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mással nem játszottam sohasem. Még az oviban sem. Már akkor se szerettem az embereket...
2021. máj. 24. 07:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nagyon csendes (babához,totyogóhoz képest). O amúgy is introvertalt típus, s szeret magában lenni. Ő általában eljátszik magának, nyilván szeret velünk játszani, de szerencsére sokszor leköti magát. Ha találkozik masik gyerekkel(uncsi tesója 9 hónappal idősebb), inkább csak megy utána vagy csak nézi.

A nővérem fia viszont pont az ellenkezője, ő nem képes egyedül lefoglalni magát, folyton a fenekében kell lenni. Szóval szerintem személyiség függő.

16 hónapos a babánk.

2021. máj. 24. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!