Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem beszél a gyerek,hova...

Ha nem beszél a gyerek,hova kell fordulni vele?

Figyelt kérdés
Védőnőt hagyjuk...
2022. márc. 9. 07:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Területi pedagógiai szakszolgálat. Lehet, hogy pár alkalom is elég, de ott rendesen megvizsgaljak és feltárják az okát, hogy miért nem indult még meg a beszéde.
2022. márc. 9. 11:39
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, még két dolgot hozzátennék: az ilyen picikkel ritka, hogy logopédus beszédindítást csináljon, inkább korai fejlesztés szokott lenni gyógypedagógussal, mozgásos feladatok főleg. Tsmt szintén jó lehet, de az általában csak magánban van. Attól függ, mire van képesítése az adott szakembernek, elofordulhat, hogy csinál a szakszolgalatos is, de más, szintén hatásos terápiát is alkalmazhat.

A másik: jártok már közösségbe? Nekem a nagyfiam volt ilyen, és kb ennyi idősen ment bölcsibe, neki akkor indult be a beszéde, előtte ő se nagyon mondott semmit. Ettől függetlenül abból baj nem lehet, ha megnézeted.

2022. márc. 9. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Tsmt-t ajánlom, igen

2. Vagyok

2022. márc. 9. 11:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!