Miért van az, hogy egyre többet gondolok az anyaságra? .
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, nincs barátom, de mostanában elég sűrűn gondolkozok azon, hogy milyen jó lenne egy pocaklakó. Néha annyira vágyok egy babára, hogy megijedek saját magamtól. Teljesen beleélem magam, pedig nem vagyok terhes, és fiatal is lennék hozzá még, na meg apajelölt sincs. Mit gondoltok erről? Miért lehet ez? Volt még valaki ilyen helyzetben, vagy csak egyszerűen megbolondultam? :O :)2010. szept. 12. 00:00
1/4 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel 20 évesen :) és nálam sem volt apajelölt :) de az élet szépen mindent megold :) mire befejeztem a főiskolát megismerkedtem a férjemmel, két év múlva (23évesen) összeházasodtunk, és tavaly (25 évesen) úgy döntöttünk eldobjuk a fogigátlót, jöhet a trónörökös :) azóta 3és fél hónapos a kisfiúnk :) azt mondom Neked, hogy ne görcsölj ezen a kérdésen, de teljesen normális dolog hogy vágysz rá :) nagyon sok sikert kívánok apajelölt keresés fronton, még tanulj, élvezd ezeket az éveket, és aztán pár év múlva jöhet a baba :) nagyon nagyon sok boldogságot és minden jót kívánok Neked!
2/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules.. olvasd el, egyszer már feltettem hasonló kérdést, hátha így nem érzed magad egyedül:)
3/4 anonim válasza:
Szia! Énis pont 20 éves vagyok és nekemis hasonló gondolataim vannak. Imádom a kisbabákat,gyakran nézek neten is dolgokat,képeket róluk, utcákon megfordulok a babakocsik után.
Nekem van párom, már lassan 4 éve, de azért még nem szeretnék kisbabát, majd az egyetem elvégzése után :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! :)
2010. szept. 19. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!