A Metróba (az áruházra gondolok) tényleg nem engednek be gyerekeket?
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 17:16
2/9 anonim válasza:
Régen tényleg így volt,de manapság már örülnek,ha mennek a vevők...
3/9 anonim válasza:
Tavaly a fiammal mentem, aki akkor volt egy éves. Senki nem szólt egy szót se:)
4/9 anonim válasza:
Én is úgy tudtam, hogy nem engednek be, csak vasárnap. Ez nem lehet áruház függő?
5/9 anonim válasza:
Pár hósan vittük babakocsival, nem szólt senki, de én nem is hallottam ilyenről Szegeden.
6/9 anonim válasza:
Mikor gyerek voltam, akkor ha jól emlékszem 14 volt a korhatár. Most nem tudom hogy van (21 vagyok).
A legundorítóbb a dologban, hogy nincs gyermekmegörző, vagy legalább egy ember aki figyelne az otthagyott gyerekekre....
Remélem már nem így van.
7/9 anonim válasza:
Amikor én mentem a szüleimmel 8évesen, akkor 12év volt a korhatár. Apukámat kérdezték mennyi idős vagyok, ő rávágta, hogy 12:D de ez több mint 10éve volt.
8/9 anonim válasza:
Mi kb ket eve jarogatunk metroba, vittunk gyereket is, senki nem szolt.
Oda sem mentem volna tobbet, ha van ilyen megkotes.
9/9 dr.pszicho válasza:
Ha pedofil a biztonsági őr akkor nem engedi be. Játszik a gyerekekkel a bevásárlás ideje alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!