Ez a sok szülő mit dolgozik?
Nekem szuper munkahelyem van, szuper lazasággal. Kb 8.30tól 15ig kell bent lennem csak. De utazással együtt így is 7.40kor indulok, tehát kb 7.30kor leadnom a gyereket a bölcsiben, és 16 előtt érek oda nem sokkal, nagy ritkán 16.40 ha kicsit rá kell húznom délután.
Ha home officeban vagyok néha, akkor 8.00ra érek vele be a bölcsibe, 15.20kor megyek érte.
Amikor 7.30kor viszem ő az első, ha 4 után megyek érte ő az utolsó.
Mikor 8ra viszem gyakorlatilag tele a bölcsi, gyakorlatilag mindenki akkor viszi, 15.20kor már alig van gyerek. 6-18 nyitvatartás van
Senki nem dolgozik? Hogy én a LAZA munkahelyemmel vagyis azt gondolnám hogy az vagyok első meg utolsó. Mi lenne ha 8-16.30 bent kéne ülnöm ahogy hivatalosan van? Ti is ezt tapasztaljáok?
Hol írtam olyat, hogy egyedülálló vagyok? A férjem 6.40kor indul, mert 7.30-16.30 dolgozik, pénteken meg délig.
6.40kor indul, 17.20ra ér haza.
Ha én később megyek, előbb jövök miért vigye ő?
jesszus, akinek be van akadva a lemez, hogy 100 évig otthon kell maradni, minek ír be bölcsis kérdéshez???
mivel 30 órában közel nettó 400 ezret keresek, igy igen, megéri és a férjem keresete nem lenne elég, mert ha ügyes vagy kiszámolod, hogy igy is + 270 ezer ft-ban vagyunk....
Mondjuk én akkor sem maradtam volna 3 évet ha bőven megélünk, de tipikus aluliskolázott magyar szöveg ez az "otthon kell lenni mer' különben szegény gyerek, nemis szereted mineknekedgyerek"
de most már ez lesz a kedvencem: "ebbe belehalnak a mai nők"
latszik, hogy életben nem volt felelősségteljes melód, ahol 100x fárasztóbb teljesiteni, mint otthon lenni....
Ezek az emberek beüthetik a hülyeség helyett a google-ba hogy Eu-ban hol mennyit maradnak otthon az anyák és mennyire okosak, boldogok a gyerekek.
16: velem itthon voltak 3 éves korukig annak ellenére is, hogy amúgy én itthonról végig dolgoztam, de így is azt mondom, hogy ritka beszűkült vagy.
Ha annyit keres, akkor otthon kéne maradnia? Mert? Mi van, ha a gyereke tök szociális, és már jobb volt neki közösségben? Az enyémek nem ilyenek, de láttam rá példát. Mi van, ha a munkahelyén szükség volt rá, és nem akarta megkockáztatni, hogy felvesznek helyette mást? Milyen jó is lenne elveszíteni egy jól fizető állást, mert ő aztán nem adja bölcsibe a gyerekét, ugye? Főleg, hogy tudjuk, mennyire kapkodnak a munkaerőpiacon a kisgyerekes anyukákért. Meg milyen jó is az, amikor apuka egyedül megszakad az anyagi terhek alatt, vagy amikor az egész család adja lejjebb, mert anyuka a 25 ezres gyes alatt is otthon akar maradni!
És mondok még valami meglepőt: van, ahol anya keres jóval többet, úgyhogy igen, számít, hogy visszamegy-e hamarabb, mert apa fizuja nem elég önmagában. Kicsit nézz körül a saját világodon kívül is, jót fog tenni a látókörödnek.
"latszik, hogy életben nem volt felelősségteljes melód, ahol 100x fárasztóbb teljesiteni, mint otthon lenni...."
1. Ugy gondolom nokent nem az a dolgom
2. Ha olyab krva faraszto akkor plane mit torod magad h visszamehess? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!