Ez a sok szülő mit dolgozik?
Nekem szuper munkahelyem van, szuper lazasággal. Kb 8.30tól 15ig kell bent lennem csak. De utazással együtt így is 7.40kor indulok, tehát kb 7.30kor leadnom a gyereket a bölcsiben, és 16 előtt érek oda nem sokkal, nagy ritkán 16.40 ha kicsit rá kell húznom délután.
Ha home officeban vagyok néha, akkor 8.00ra érek vele be a bölcsibe, 15.20kor megyek érte.
Amikor 7.30kor viszem ő az első, ha 4 után megyek érte ő az utolsó.
Mikor 8ra viszem gyakorlatilag tele a bölcsi, gyakorlatilag mindenki akkor viszi, 15.20kor már alig van gyerek. 6-18 nyitvatartás van
Senki nem dolgozik? Hogy én a LAZA munkahelyemmel vagyis azt gondolnám hogy az vagyok első meg utolsó. Mi lenne ha 8-16.30 bent kéne ülnöm ahogy hivatalosan van? Ti is ezt tapasztaljáok?
Túl messze dolgozol. Ha így dolgoznék, mint te, akkor 8:15-re vinném és 15:10-re már oda is érnék érte.
De nem így van, mivel 7:30-tól 16-ig dolgozok, home office nincs. 7:15-től 16:30-ig simán bölcsiben van.
Munkahelyemmel szemben van az ovi, kb 800 méterre lakunk.
8-15:30-ig dolgozunk.
15:40-kor már az én gyerekem sincs ott.
Amúgy nem nagy táv, 20 km, de vonattal járok, oda vasútra kiérni bicajjal 10 perc, azért nyilván nem centizem ki, várok 5 percet, 20 perc vonat, ott leszállok, besétálok. Össze is jött 45-50 perc.
Bp agglomerációban lakunk,ezeken a kis településeken nincs nagyon munka, mindenki eljár, nem csak én. Vagyis nem tudom a többi hova jár ezek tükrében:D
Én közös épületben dolgozom az ovival, szóval nekem utazási időm technikailag nincs. De fél 8-ra járok dolgozni. 7:25-kor még épp csak pár gyerek lézeng az ügyeletes csoportban. 8-kor érkezik az összes többi. Ebéd után elviszi a felét, háromkor a maradék nagy részét, négykor max 3 gyerek van a csoportban. Ezt minden nap látom, mert a bejárat mellett van az ablakom, az ajtóm mellett meg az oviba vezető lépcső.
Ez egy kicsi város, itt az anyák nagy része tényleg nem dolgozik, ha meg igen, akkor a nagyszülők viszik haza a gyerekeket korán.
passzolom, én sem értem
mi is Bp agglomeracioban lakunk, 106 ezer a bölcsi és reggel 7.20kor első 3-ban van a kislányom , viszont delutn 15.30kor elsők között hozom el
én 6 órában dolgozom Bp-n , többnyire 8-14ig, de reggelvapa viszi, mert 7.10kor mar vonaton kell lennem legkesobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!