Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez a sok szülő mit dolgozik?

Ez a sok szülő mit dolgozik?

Figyelt kérdés

Nekem szuper munkahelyem van, szuper lazasággal. Kb 8.30tól 15ig kell bent lennem csak. De utazással együtt így is 7.40kor indulok, tehát kb 7.30kor leadnom a gyereket a bölcsiben, és 16 előtt érek oda nem sokkal, nagy ritkán 16.40 ha kicsit rá kell húznom délután.

Ha home officeban vagyok néha, akkor 8.00ra érek vele be a bölcsibe, 15.20kor megyek érte.

Amikor 7.30kor viszem ő az első, ha 4 után megyek érte ő az utolsó.

Mikor 8ra viszem gyakorlatilag tele a bölcsi, gyakorlatilag mindenki akkor viszi, 15.20kor már alig van gyerek. 6-18 nyitvatartás van

Senki nem dolgozik? Hogy én a LAZA munkahelyemmel vagyis azt gondolnám hogy az vagyok első meg utolsó. Mi lenne ha 8-16.30 bent kéne ülnöm ahogy hivatalosan van? Ti is ezt tapasztaljáok?

2022. febr. 10. 09:58
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Túl messze dolgozol. Ha így dolgoznék, mint te, akkor 8:15-re vinném és 15:10-re már oda is érnék érte.

De nem így van, mivel 7:30-tól 16-ig dolgozok, home office nincs. 7:15-től 16:30-ig simán bölcsiben van.

2022. febr. 10. 10:05
 2/33 anonim ***** válasza:
97%

Munkahelyemmel szemben van az ovi, kb 800 méterre lakunk.

8-15:30-ig dolgozunk.

15:40-kor már az én gyerekem sincs ott.

2022. febr. 10. 10:10
 3/33 A kérdező kommentje:

Amúgy nem nagy táv, 20 km, de vonattal járok, oda vasútra kiérni bicajjal 10 perc, azért nyilván nem centizem ki, várok 5 percet, 20 perc vonat, ott leszállok, besétálok. Össze is jött 45-50 perc.

Bp agglomerációban lakunk,ezeken a kis településeken nincs nagyon munka, mindenki eljár, nem csak én. Vagyis nem tudom a többi hova jár ezek tükrében:D

2022. febr. 10. 10:12
 4/33 anonim ***** válasza:
98%
Vagy a szülők ellentétes műszakban vannak. Nem olyan jó, csak úgy tűnik.
2022. febr. 10. 10:15
 5/33 anonim ***** válasza:
89%
Én multinál dolgozok, és a munkával kell kész lenni, nem a munkaidővel, így az tényleg rugalmas. Értsd, nekem vannak napok, hogy 10-12 órát kell letolni, máskor meg max 4-6 óra érdemi munka. A törzsidőben kell aktívan elérhetőnek lenni. Így én is tudom 8ra vinni a gyereket és 4 körül érte menni, de csak azért, mert utána valószínűleg még fogok dolgozni otthonról, ha úgy alakult, vagy előtte, vagy ha minden kötél szakad hétvégén befejezem. De nekem ez jobb így, mert ha akármi miatt a nap közepén kéne tartani 30 perc kitérőt, nálunk az is belefér, ha tud róla a főnök. A munkánk meg olyan, hogy nem lehet lógni, ha nem csinálsz semmit, eléggé szemet szúr, így rád bízzák, hogy osztod be az időt. Lehet mások is így dolgoznak nálatok, tehát hozni-vinni tudják a gyereket, csak aztán még otthon dolgoznak.
2022. febr. 10. 10:21
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a bölcsiben a legtöbb anyuka csak 4 vagy 6 órában ment vissza dolgozni, így később hozzák, előbb viszik a gyerekeket. Van olyan is, ahol a nagyszülők mennek érte korán. Mi is 7:30-ra visszük be, hogy én 8 előtt beérjek a munkahelyemre, a férjem fél 4-kor el tud indulni érte, így nem sokkal fél 4 után már a mi kisfiunk sincs a bölcsiben. Mindketten nagyon közel dolgozunk a bölcsijéhez.
2022. febr. 10. 11:04
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Én ev. vagyok, teljesen kötetlen munkaidővel, home officeban. 8 után viszem be őket az oviba, 15:30-ra megyek értük. Este még előfordul, hogy dolgozom kicsit, mikor az apjik már itthon van.
2022. febr. 10. 11:35
 8/33 anonim ***** válasza:
87%
home office
2022. febr. 10. 12:36
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Én közös épületben dolgozom az ovival, szóval nekem utazási időm technikailag nincs. De fél 8-ra járok dolgozni. 7:25-kor még épp csak pár gyerek lézeng az ügyeletes csoportban. 8-kor érkezik az összes többi. Ebéd után elviszi a felét, háromkor a maradék nagy részét, négykor max 3 gyerek van a csoportban. Ezt minden nap látom, mert a bejárat mellett van az ablakom, az ajtóm mellett meg az oviba vezető lépcső.

Ez egy kicsi város, itt az anyák nagy része tényleg nem dolgozik, ha meg igen, akkor a nagyszülők viszik haza a gyerekeket korán.

2022. febr. 10. 16:21
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

passzolom, én sem értem

mi is Bp agglomeracioban lakunk, 106 ezer a bölcsi és reggel 7.20kor első 3-ban van a kislányom , viszont delutn 15.30kor elsők között hozom el

én 6 órában dolgozom Bp-n , többnyire 8-14ig, de reggelvapa viszi, mert 7.10kor mar vonaton kell lennem legkesobb...

2022. febr. 10. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!