Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyagi biztonság és gyerekváll...

Anyagi biztonság és gyerekvállalás? Miért túlozzák el sokan ezt a témát?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor látom, hogy itt beszólnak azoknak, akiknek nincs pénze milliós magánkórházra, mondván "csupasz seggre minek szül?"

Tényleg ezt jelenti az anyagi biztonság? Ha valakinek nincs minimum több tíz milliója félretéve, hogy tudjon a gyereknek lakást meg autót venni, az már csupasz seggre szül?

Én mindent meg tudok adni a gyerekeknek, mindig tudok új ruhát venni ha kinövik a régit, tudunk utazni, tényleg, megvan mindenük ami kell és az is, amit szeretnének pl telefon (de nem a legújabb, legdrágább). A legkisebbnek pl Infatrini Peptisorb tápszert kell ennie, ami közel 20 ezer Ft, még receptre is, és ez csak egy kis flakon kész tápszer, tehát nem egy nagy doboz. Természetesen meg tudjuk venni neki.

Viszont milliós magánkórházra nincs pénzem. Akkor én a semmire szültem?

2022. febr. 8. 17:50
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

#39 De ez pont abból ered, h nyuszka segg.re szültek!

Nem RAKHATJA ki! Mert nincs semmije.

De albiba menekülök dolog baromság! Egyrészt esélyten (és nem az anyagiak miatt, mert ülhet 1 milla is a számlámon, attól még a lakások nem pottyannak az ölembe, főleg ga gyerekkel költöznék)

Másrészt, még mindig ott tartok hogy a saját házamból (mert nem a "semmire" szültem) Nem én fogok elmenni albérletbe

2022. febr. 9. 21:01
 42/44 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy a bajra készülni kell:

Ha nem jön, az a legjobb, de ha jön (és bizony szokott) akkor legalább tudod enyhíteni.

Olyan ez, mint az otthoni elsősegély és gyógyszerkészlet. A legjobb, ha sosem kell, és rádromlik, de ha véletlenül meghámozod az ujjad, milyen jó, ha le tudod fertőtleníteni és bekötni, vagy ha a gyerek éjjel belázasodik, akkor van otthon lázcsillapító.

És igen, egy háromhavi megélhetési megtakarítás ilyen.

2022. febr. 10. 15:49
 43/44 A kérdező kommentje:

Itt folytassátok:

[link] cebook.com/story.php?story_fbid=5465865266775041&id=680813291946953

Itt lehet mocskolódni, beszólogatni, megmondani a tutit. Pont arról szól, amin veszekedtek. Persze a szóközt vegyétek ki a linkből.

2022. febr. 10. 21:17
 44/44 anonim ***** válasza:
82%
Nem ide tartozik teljesen de lattam volt aki irta gunyosan hogy itt mindenki tanult ember. Nos szerintem eleg sokan. Azaz igazsag hogy az igaz hogy sok bunko hozzaszolast latok de a 80%uk erthetoen van megfogalmazva es sokszor relevansak maguk a valaszok is. Fbon sokkal tobb alul iskolazott embert latok megnyilvanulni babas csoportokban. Szerintem mar maga a bizonytalansag is fokmeroje lehet az intelligencianak pozitiv ertelemben.
2022. febr. 10. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!