Anyagi biztonság és gyerekvállalás? Miért túlozzák el sokan ezt a témát?
Nagyon sokszor látom, hogy itt beszólnak azoknak, akiknek nincs pénze milliós magánkórházra, mondván "csupasz seggre minek szül?"
Tényleg ezt jelenti az anyagi biztonság? Ha valakinek nincs minimum több tíz milliója félretéve, hogy tudjon a gyereknek lakást meg autót venni, az már csupasz seggre szül?
Én mindent meg tudok adni a gyerekeknek, mindig tudok új ruhát venni ha kinövik a régit, tudunk utazni, tényleg, megvan mindenük ami kell és az is, amit szeretnének pl telefon (de nem a legújabb, legdrágább). A legkisebbnek pl Infatrini Peptisorb tápszert kell ennie, ami közel 20 ezer Ft, még receptre is, és ez csak egy kis flakon kész tápszer, tehát nem egy nagy doboz. Természetesen meg tudjuk venni neki.
Viszont milliós magánkórházra nincs pénzem. Akkor én a semmire szültem?
1. Nem 50kg vagyok, megsúgom 68jele pillanatban.
2, Rendőr vagyok, mellette muszaj kondiban tartanom magam. Szoval ja...
3, igen, mert minden férj egyszer alkoholista lesz, és csak ugy sorra egnek a hazak az ilyen férjek miatt
Megsúgom, szerintem túl sok szappanoperát nézel, a valoságban baromira nem igy van, szoval veszekedhetünk, ki él alomvilágban.
Ja azt viszont 1 szoval nem írtam, hogy semmi rossz nem érhet. Én csak erre a mindenférfi meghülyül és az asszonynak menekülni kell posztodra reagáltam.
Nem mondtam, hogy mindenférfi.
Persze, itt mindenki rendőr, orvos, jogász és pszichológus, már megszoktuk. Ha bármi közöd lenne a hatóságokhoz pontosan ismernéd a statisztikát a családon belüli erőszakról, gyilkosságokról.
Ja értem, ide csak gyári munkások járhatnak 🤦♀️
És nyilvan egy laikus jobban ismeri a statisztikákat is .
Feladtam.
Van az a mondás, hogy hülyének megmagyarázni, hogy hülye, na az lehetetlen.
Ez most pont az az effektus.
nem értem miért pontozod le a válaszait #36.
Mert az életszerű h a férjem elver, én meg gyorsan elszaladok 2 gyerekkel a hónom alatt A saját házamból, és ki is veszek egy albérletet. Mert azt 2 gyerekkel akár az éjszaka közepén is lehet. Mi sem egyszerűbb 🤦
"Mert az életszerű h a férjem elver, én meg gyorsan elszaladok 2 gyerekkel a hónom alatt A saját házamból, és ki is veszek egy albérletet."
Nem. Sajnos az az életszerű, hogy bennmaradnak a nők a bántalmazó kapcsolatban, mert nincs félretéve egy forintjuk sem. Itt nagy a szája mindenkinek, de a valóságban nem rakosgatja ki a nő az agresszív párját. Aki szerint ez nem gyakori az nem ezen a bolygón él.
Nem csak arra kell gondolni, hogy megver a férjed, hanem bármi más történhet, amikor kell 3-400 ezer forint hirtelen.
Holnap valamelyikőtök eltöri a lábát, és nem tud dolgozni fél évig. Beüt bármi betegség, és arra kell. Vagy kijön valami motorhiba a kocsin, ki kell cserélni a váltót. Bedöglik a gázkazán, fél millióért újat kell venni.
Az emberrel bármikor történhet valami, amikor kelleni fog hirtelen egy nagyobb összeg. Sőt, olyan is megtörténhet, hogy havonta rendszeresen kell kiadni nagyobb összeget.
Ha valamelyik gyereked beteg lesz, hogy fogsz elöteremteni havonta plusz 30 ezret, ha 300 ezret nem bírtok félrerakni?
Nem igaz, hogy egy felnőtt ember ilyen értetlen, ilyen buta és felelőtlen. Hogy lehet úgy élni, hogy "áh, velem úgysem történhet semmi?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!