Sok egészségügyi problémám van. Miért akarnak arról meggyőzni az emberek, hogy a gyerekvállalás mindent meggyógyít?
Tipp:
A következő nagyobb kivizsgálásod után híreszteld el, hogy az endo és a műtétek olyan összenövésekhez vezettek, amik valószínűleg szétpattannak a terhesség során, és mire kettőt pislogsz, belső vérzéssel meghalsz az utcán, magzattal együtt.
Aki meg ennek tudatában is terhességet ajánlgat, azt kérdezd meg, hogy mennyivel száll be a temetési költségeidbe, ha megtörténik a tragédia.
A szabadkozást NE várd meg, hagyd ott legalább 10-20 percig gondolkodni az illetőt.
Ha egy csepp esze van, bocsánatot kér, és soha többé nem hozza fel.
Hú, de együttérzek Veled! Én 34 vagyok, és vannak, akik folyamat kérdezgetik, hogy na házasság, gyerek?
Nem, szingli vagyok bmeg!
Kinek mi köze hozzá? Sajnos ebben az országban még mindig ott tart a többség agyilag, hogy aki ennyi idősen egyedül van, azzal biztos valami baj van, vagy selejt, vagy pszichopata. Sajnos a jelenlegi politika is erre rágyúr keményen.
Nekem is már most egy marék gyógyszert kell szednem (ÚRISTEN, ILYEN FIATALON gyógyszert szedsz? A kedvenc másik sápítozásom) és nem biztos, hogy ezeket a problémákat okos lenne tovább adnom....nem beszélve, hogy nekem sem biztos, hogy jót tenne a terhesség. Barátnőim egy részét emiatt vesztettem el, mert ők megszültek, és sem az életükbe nem férek bele, sem a világképükbe.
Az, hogy olyan férfit találni nagyon nehéz, aki értelmes és még családot lehetne rá alapozni, azt meg ne is feszegessük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!