Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok egészségügyi problémám...

Sok egészségügyi problémám van. Miért akarnak arról meggyőzni az emberek, hogy a gyerekvállalás mindent meggyógyít?

Figyelt kérdés
37 éves nő vagyok és alapból se akartam gyereket, de a sok fájdalommal járó egészségi probléma miatt végképp nem vágyok rá. Súlyos endometriózisom és erős migrénes rohamaim vannak. Több műtétem is volt, sztómazsákot, katétert is kellett ideiglenesen hordanom, így a környezetem tud a problémáimról. Nagyon kellemetlen, mikor azzal jönnek, hogy “szülnöd kéne és rendbe jönnél”, ráadásul abszolút jó szándékkal, mosolygósan mondják, holott erre semmi bizonyíték nincs, hogy a szülés lenne a megoldás a problémáimra, de ha az is lenne, akkor se szeretnék gyereket. Hogy lehetne leszerelni az ilyen embereket? Nagyon kellemetlen.

2022. febr. 4. 22:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

Tipp:

A következő nagyobb kivizsgálásod után híreszteld el, hogy az endo és a műtétek olyan összenövésekhez vezettek, amik valószínűleg szétpattannak a terhesség során, és mire kettőt pislogsz, belső vérzéssel meghalsz az utcán, magzattal együtt.

Aki meg ennek tudatában is terhességet ajánlgat, azt kérdezd meg, hogy mennyivel száll be a temetési költségeidbe, ha megtörténik a tragédia.

A szabadkozást NE várd meg, hagyd ott legalább 10-20 percig gondolkodni az illetőt.

Ha egy csepp esze van, bocsánatot kér, és soha többé nem hozza fel.

2022. febr. 5. 12:29
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
mert rá vannak gyógyulva a szüjjélmán témára, mert képtelenek elképzelni az életedet anélkül, hogy tönkretennék... közöld velük hogy szüljenek maguknak, ha ennyire kel még több kis izé, ne nézzenek téged tenyészállatnak. 22 vagyok, orvosi érteleben életképtelen, emellett rossz a szemem, a gerincem, mániás depresszióm és figyelemzavarom van (bár ezzel együtt is szép és teljes életet élek, csak bele ne pofázzon senki orvos vagy család), mégis folyton az a kérdés, hogy mikor jön az unoka... múltkor mondtam egy nagynénémnek, hogy ha ennyire akar kölyköt, szüljön magának. azóta nem beszél velem, ez a probléma is pipa. (ha egészséges lennék lenne majd később gyerekem, de így nem nagyon van bármi is amit továbbörökítenék egy ártatlan kis lényre)
2022. febr. 6. 13:09
 13/14 anonim válasza:
82%

Hú, de együttérzek Veled! Én 34 vagyok, és vannak, akik folyamat kérdezgetik, hogy na házasság, gyerek?

Nem, szingli vagyok bmeg!

Kinek mi köze hozzá? Sajnos ebben az országban még mindig ott tart a többség agyilag, hogy aki ennyi idősen egyedül van, azzal biztos valami baj van, vagy selejt, vagy pszichopata. Sajnos a jelenlegi politika is erre rágyúr keményen.

Nekem is már most egy marék gyógyszert kell szednem (ÚRISTEN, ILYEN FIATALON gyógyszert szedsz? A kedvenc másik sápítozásom) és nem biztos, hogy ezeket a problémákat okos lenne tovább adnom....nem beszélve, hogy nekem sem biztos, hogy jót tenne a terhesség. Barátnőim egy részét emiatt vesztettem el, mert ők megszültek, és sem az életükbe nem férek bele, sem a világképükbe.

Az, hogy olyan férfit találni nagyon nehéz, aki értelmes és még családot lehetne rá alapozni, azt meg ne is feszegessük.

2022. febr. 6. 14:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekkel csak a gondt van.
2022. febr. 18. 19:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!