Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy alakul ez nálatok facen?

Hogy alakul ez nálatok facen?

Figyelt kérdés

Nálatok apa ha posztolsz egy képet magadról meg a babáról vagy csak róla lereagalja valahogy? (like, szív,... Stb...)

Ír is hozzá?

2022. febr. 2. 14:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%

Jajj, a FACE:D

Kapcsolatok meghatározója, házasságok erősítője. Ami ott nincs, az meg sem történt.

Minimum, hogy szívecskézi, kommentel alá, és meg is osztja a profilján egy novella kíséretében. Nem tenné, már az első héten elváltam volna tőle.

2022. febr. 2. 14:25
 12/21 anonim ***** válasza:
8%
Persze, mindent lereagal amit felteszek, én is neki. Ha magunkról, családról teszünk ki valamit, akkor szív, ölelés, meg írunk is alá.
2022. febr. 2. 14:34
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok fent, férjem meg nem posztol. Az életben viszont lereagáljuk egymást, a gyereket meg mindent. Likeolunk, szivecskézünk satöbbi. Sőt kommentelünk mindent és megosztjuk egymással amink van.
2022. febr. 2. 14:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Évente ha egy képet megoszt valamelyikünk, már sokat mondok és őszintén? Sosem figyeltem meg, hogy lereagálja-e valami lájkkal, én talán leszoktam azt hiszem. Azt meg egyenesen furcsállnám, ha szonettet írna egy fotó alá miközben mellettem ül és nekünk is elmondhatná szóban. :D
2022. febr. 2. 14:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm 13as 😊😊
2022. febr. 2. 14:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szoktunk feltenni képeket de max likeolni szoktuk egymás képeit

Szivecske ,komment ilyesmi abszolút nem

Nekem elég hülyén jön ki.

Eleve együtt élünk, együtt csináljuk a képeket stb nekem az fura lenne ha itt ül mellettem és közben kommentelgeti a képünket stb 🤣😅 szóval nálunk max like vagy még az sem

2022. febr. 2. 15:05
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
Sosem tennék ki képet a gyerekemről, a terheshasamról, az UH képről stb. Amin én vagyok nem túl intim valómban azt lájkolja.
2022. febr. 2. 18:39
 18/21 anonim ***** válasza:
96%

Én nagyon ritkàn teszek képet ki a gyerekről a férjem meg nem hasznàlja a fb-ot, így nem làjkolja mivel nem is tud a posztról.

Hàt aki mindent "lereagàl" meg dedós ölelés szív szonett, annak elég vacak hàzassàga lehet. Mit kell felnőttként produkàlni magatokat mint valami kamasz a "nagyérdeműnek" ? Nem ciki? Én kiröhögném az ilyet főleg ha àllandóan ez megy.

2022. febr. 2. 18:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
De mi értelme van annak, hogy együtt éltek, ott fekszik melletted, és közben kommentelget a képeid alá? A szemedbe nem meri mondani, vagy mi?
2022. febr. 2. 18:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Jajj 19 hàt így hogy tudja meg Gizi meg a Manci hogy mekkora a lamúr?

Tiniknél meg proliknàl muszàj a műsor, hogy tuti mindenki làssa és tudja.

2022. febr. 2. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!