Hogy alakul ez nálatok facen?
Nálatok apa ha posztolsz egy képet magadról meg a babáról vagy csak róla lereagalja valahogy? (like, szív,... Stb...)
Ír is hozzá?
Jajj, a FACE:D
Kapcsolatok meghatározója, házasságok erősítője. Ami ott nincs, az meg sem történt.
Minimum, hogy szívecskézi, kommentel alá, és meg is osztja a profilján egy novella kíséretében. Nem tenné, már az első héten elváltam volna tőle.
Mi is szoktunk feltenni képeket de max likeolni szoktuk egymás képeit
Szivecske ,komment ilyesmi abszolút nem
Nekem elég hülyén jön ki.
Eleve együtt élünk, együtt csináljuk a képeket stb nekem az fura lenne ha itt ül mellettem és közben kommentelgeti a képünket stb 🤣😅 szóval nálunk max like vagy még az sem
Én nagyon ritkàn teszek képet ki a gyerekről a férjem meg nem hasznàlja a fb-ot, így nem làjkolja mivel nem is tud a posztról.
Hàt aki mindent "lereagàl" meg dedós ölelés szív szonett, annak elég vacak hàzassàga lehet. Mit kell felnőttként produkàlni magatokat mint valami kamasz a "nagyérdeműnek" ? Nem ciki? Én kiröhögném az ilyet főleg ha àllandóan ez megy.
Jajj 19 hàt így hogy tudja meg Gizi meg a Manci hogy mekkora a lamúr?
Tiniknél meg proliknàl muszàj a műsor, hogy tuti mindenki làssa és tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!